Hyppää sisältöön

Seksuaalisuus ja seksuaaliterveys

Hivpoint

Tietoa ja neuvontaa hiv-tartuntojen ehkäisemisestä, turvaseksistä ja sukupuolitaudeista. Lisäksi tietoa hivin tarttumisesta ja hoidosta sekä hiv-testausta. Hiv-tukikeskus tarjoaa tukea tartunnan saaneelle ja hänen läheisilleen. Tästä Hivpoint-sivustolle. (Linkki ohjaa ulos nyyti.fi-sivustolta ja aukeaa uuteen välilehteen.)

Nuorten Exit

Nuorten Exit tarjoaa 13–29-vuotiaille tietoa omista rajoista ja seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta sekä tukea seksuaaliväkivallan ja häirinnän tilanteissa. Tästä Nuorten Exit -sivustolle. (Linkki ohjaa ulos nyyti.fi-sivustolta ja aukeaa uuteen välilehteen.)

Seta ry

Seta tarjoaa neuvontaa seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolen ilmaisuun liittyvissä kysymyksissä. Tästä Seta ry: sivustolle. (Linkki ohjaa ulos nyyti.fi-sivustolta ja aukeaa uuteen välilehteen.)

Sexpo

Sexpo tarjoaa maksutonta neuvontaa seksuaalisuuden, seksin, sukupuolisuuden ja ihmissuhteiden kysymyksissä. Neuvontaa on saatavilla netissä, puhelimitse, videopuhelun välityksellä ja kasvokkain. Tästä Sexpon sivustolle. (Linkki ohjaa ulos nyyti.fi-sivustolta ja aukeaa uuteen välilehteen.)

Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus

Setan Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus (entinen Transtukipiste) tuottaa psykososiaalisia tukipalveluja intersukupuolisille, transihmisille ja heidän läheisilleen sekä toimii sukupuolen monimuotoisuuden asiantuntijana. Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus tarjoaa sekä maksutonta ammatillista keskusteluapua että vertaistukea. Tästä sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen -sivustolle. (Linkki ohjaa ulos nyyti.fi-sivustolta ja aukeaa uuteen välilehteen.)

Väestöliitto

Tietoa seksuaalioikeuksista, seksuaaliterveydestä, seksuaalisesta hyvinvoinnista ja seksuaalikasvatuksesta. Tästä Väestöliiton Seksuaalisuus -sivulle. (Linkki ohjaa ulos nyyti.fi-sivustolta ja aukeaa uuteen välilehteen.)