Hyppää sisältöön

NyytiCoaching

Haluaisitko saada coachausta työelämään siirtymiseen ja oman suunnan löytämiseen? Kaipaisitko tukea omien tavoitteiden ja vahvuuksien tunnistamiseen sekä itseohjautuvuuden ja voimavarojen vahvistamiseen? Tule mukaan NyytiCoachingiin!

Haku syksyn 2021 NyytiCoaching-ohjelmaan alkaa lokakuussa. Varsinainen coaching-prosessi tapahtuu marras-joulukuussa 2021.

Mistä on kyse?

Coachingin tavoitteena on tukea opiskelijoita työelämään siirtymisessä ja oman suunnan löytämisessä. Coachingin avulla on mahdollista lisätä itsetuntemustaan ja saada selkeyttä omaan tilanteeseensa. NytiCoaching on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tohtorivaiheen opiskelijoille.

Coaching on prosessi, jossa coach auttaa opiskelijaa saavuttamaan määritellyt tavoitteet ottamalla käyttöön vahvuutensa ja voimavaransa. Coach tukee ja haastaa coachattavaa itse löytämään parhaat ajattelu- ja toimintatavat kulloiseenkin tilanteeseen.

Coachingprosessiin sisältyy kolme tapaamista (á 60 min), jotka voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai verkkovälitteisesti. Coaching on opiskelijoille maksuton. Coacheina toimivat sertifioidut ammatticoachit.

Coaching perustuu coachin ja coachattavan väliseen luottamukselliseen suhteeseen. Coachingin perusperiaatteisiin kuuluu asiakasta arvostava, yhdenvertaisuutta korostava ei-tuomitseva asenne.

Lue lisää NyytiCoachingista.

Coachien haku syksyn 2021 NyytiCoachin-ohjelmaan on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 30.9.2021 saakka. Lue lisää ja hae mukaan!

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Leena Tuuttila,  leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624