Ryhmät

Nettiryhmät

Nettiryhmissä voit pohdiskella asioita pienemmällä porukalla tiettyyn teemaan syventyen. Ne toteutetaan suojatussa verkkoympäristössä, jolloin keskustelu näkyy ainoastaan ryhmän jäsenille. Ryhmien ohjaajina toimivat Nyytin työntekijät yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Nettiryhmien tarkoituksena on vertaistuen jakaminen sekä uusien näkökulmien ja ratkaisujen löytyminen. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Ryhmät ovat maksuttomia ja ne on suunnattu pääasiallisesti 18–35 -vuotiaille opiskelijoille. Lisätietoa ryhmistä ja hakuohjeet löytyvät alta. Tervetuloa mukaan ryhmiin!

Ryhmiä syksyllä 2017

Elämäntaitokurssi verkossa (25.9. – 27.10.2017)

Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? Verkkomuotoisella elämäntaitokurssilla käsitellään omaan arkeen ja itestuntemukseen liittyviä kysymyksiä. Samalla voit jakaa kokemuksia ja saada vinkkejä toisilta ryhmäläisiltä.  Lue lisää >>

Tukea opiskeluvaikeuksiin (16.10. –  8.12.2017)

Tuntuuko opiskelu liian vaikealta? Tarvitsetko vinkkejä tehtävistä selviämiseen tai erilaisiin opiskelutekniikoihin? Tai kaipaatko tukea lukemisen, kirjoittamisen, muistitekniikoiden, keskittymisen tai matemaattisten vaikeuksien kanssa? Tule mukaan Nyytin ja Kuntoutussäätiön yhteiseen Tukea opiskeluvaikeuksiin -ryhmään. Ryhmä tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat tukea opiskelun haasteisiin. Lue lisää >>

Elämäntaitokurssi verkossa (marras-joulukuu 2017)

Syksyn toisen Elämäntaitokurssin aikataulu tarkentuu elokuun alussa.

 

Nyytin tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen voit tutustua täältä.

Anna palautetta ryhmistä

Voit antaa palautetta ryhmistämme alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa teemaa ryhmälle tai jättää palautetta ohjaajalle.

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!