Hyppää sisältöön

Ryhmät

Koen, että ryhmään osallistuminen on auttanut minua ja olen saanut muutettua toimintatapojani parempaan suuntaan. Kiitos!

Tietoa ryhmistä

Tältä sivulta löydät ajankohtaisen tiedon Nyytin etäyhteyksin toteutuvista ryhmistä. Ryhmissä jaetaan vertaistukea opiskelijoiden kesken, pohditaan uusia näkökulmia sekä etsitään yhdessä ratkaisuja. Ryhmät ovat maksuttomia ja niihin ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset opiskelijat ennakkoilmoittautumisen kautta. Jotkin ryhmätoiminnot ovat myös kohdennetumpia tietylle kohderyhmälle. Kaikissa ryhmissä noudatamme Nyytin tietosuojakäytänteitä. Ryhmien toiminta perustuu turvallisemman tilan periaatteisiin sekä tarkennettuihin ryhmien sääntöihin. Alta löydät tietoa tulevista ryhmistä ja niihin ilmoittautumisesta.

Tulossa olevat ryhmät:

Vertaistuokiot oppimisen haasteita kokeville opiskelijoille

Oivalluksia oppimiseen -vertaistuokioihin voit tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan toisten oppimisen haasteita kokevien opiskelijoiden kanssa viikoittain vaihtuvista teemoista. Tuokiot järjestetään ohjatusti Zoomissa keskiviikkoisin kello 15.00-16.30 ajanjaksolla 15.5.-5.6.2024. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät

Seuraavat vertaisryhmät järjestetään syksyllä 2024.

Tie vapaamaan elämään -kurssi syksyllä 25.9. – 16.11.

MiehenTila

MiehenTila -hankkeessa tarjolla yksilöohjausta!

YMPÄRISTÖ JA TULEVAISUUS MIELESSÄ -HANKE

Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hanke tarjoaa yksilötukea ekokriisiin liittyvien ajatusten ja tunteiden käsittelyyn. Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!

Mielentaitoja-kurssi 4.11. – 13.12.

Mielentaitoja-verkkokurssilla pohditaan kuuden viikon ajan mielen taitoja videoluentojen ja konkreettisten jaksamista tukevien harjoitusten kera. Kurssin tiedot tarkentuvat elokuussa.

Heräsikö kysymyksiä liittyen ryhmätoimintoihin?

Ota rohkeasti yhteyttä kyseisen ryhmätoiminnan ohjaajaan, jonka tiedot löytyvät ryhmän omalta sivulta sivun alaosasta.

Anna palautetta ryhmistä

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.