Hyppää sisältöön

Ryhmät

Nyytin nettiryhmät

Verkossa toteutettavissa ryhmissä voit pohdiskella asioita pienemmällä porukalla tiettyyn teemaan syventyen. Suljetut ryhmät toteutetaan suojatussa verkkoympäristössä, jolloin keskustelu näkyy ainoastaan ryhmän jäsenille. Ryhmien ohjaajina toimivat Nyytin työntekijät yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Avoimet ryhmämme eli vertaiskeskustelutuokiomme toteutetaan Zoomissa, ja niitä ohjaavat ensisijaisesti tehtävään koulutetut Nyytin vapaehtoiset.

Ryhmien tarkoituksena on vertaistuen jakaminen sekä uusien näkökulmien ja ratkaisujen löytyminen. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Ryhmät ovat maksuttomia ja ne on suunnattu 18–vuotiaille ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Lisätietoa ryhmistä ja hakuohjeet löytyvät alta. Tervetuloa mukaan ryhmiin!

Suljetut ryhmät syksyllä 2020

Elämäntaitokurssi verkossa 26.10. – 27.11.2020

Taitoja ajanhallintaan verkossa 2.11. – 4.12.2020

 

Avoimet ryhmät

Vertaiskeskustelutuokiot 14.10 – 16.12.2020 

 

Koen, että ryhmään osallistuminen on auttanut minua ja olen saanut muutettua toimintatapojani parempaan suuntaan. Kiitos!

 

Tietoa henkilötietojen käsittelystä Nyyti ry:ssä.

Anna palautetta ryhmistä

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!