Chat


Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Chatteja järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chatit keväällä 2019

17.1. Teitkö uudenvuodenlupauksen?
31.1. Opiskelija + uni = mahdoton  yhdistelmä?
14.2. Mitä sulle kuuluu?
28.2. Opiskeluelämää masennuksen kanssa
14.3. Oon ihan hukassa – mä en tiedä mikä musta tulee isona
28.3. Tuntuuko että opinnoissa on liikaa vaatimuksia?
11.4. Ahdistaako opiskeluarki?
18.4. Hur mår du?
25.4. Kiire ja hoppu – oon ihan loppu
9.5. Riittäkö rahat?
23.5. Teetkö opintoja kesällä?
6.6. Elämää sinkkuna
20.6. Kesä ja yksinäisyys

 

Chatin aikana ilmenevissä teknisissä ongelmissa ota yhteyttä chatin alussa (chat-ikkunassa) ilmoitettuun numeroon.

Tietoa chatista

Ryhmächat ovat tarkoitettu kaikille opiskelijoille. Niihin ei tarvitse erikseen rekisteröityä tai ilmoittautua. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Välillä jutellaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa ovat myös Nyytin työntekijät ja välillä myös asiantuntijoita eri aloilta.

Chatin ollessa käynnissä pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestin oheisen chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Tämän jälkeen järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat keskustelussa esiintyä. Voit osallistua ja poistua chatista missä vaiheessa haluat. Chatin ollessa kiinni, voit vapaasti selailla edellisten kertojen keskusteluita chat-ikkunasta.

Chatin viestintämateriaaleja (mm. esite, juliste, some-kuvat) löydät täältä.

Anna palautetta chatista

Voit antaa palautetta chatista alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii, mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa chat-teemaa tai jättää palautetta ohjaajalle.

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!

Huom! Tähän vain palautteet. Chat-viestit kirjoitetaan ylempänä olevaan chat-viestikenttään!

Sekasin-chat

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Lisätietoa chatista löydät täältä.