Hyppää sisältöön

Chat

Nyytin Chat on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Chat on tarkoitettu täysi-ikäisille opiskelijoille. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän chatissä aina turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti.

Kuinka pääsen mukaan chattiin?

Kun chat on käynnissä, avautuu tällä sivulla näkyviin ponnahdusikkuna, jossa lukee ”Tervetuloa Nyytin chattiin”. Keksi vain itsellesi nimimerkki, klikkaa ”Aloita chat” ja liity mukaan keskusteluun! Aikataulut chateille eri kielillä voit tarkistaa alapuolelta.

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!

Tulevat chatit klo 18-20:

Nyytin Chat on nyt kesätauolla – nähdään taas elokuussa!

Klikkaamalla chatin otsikkoa näet chatin tarkemman kuvauksen.

Elokuu:

Syyskuu:

Lokakuu:

Marraskuu:

Joulukuu:

Chatin tietosuoja

Nyyti.fi-verkkosivuilla hyödynnetään kolmannen osapuolen sovellusta ryhmächatin tarjoamiseksi käyttäjille. Chattia ylläpidetään Ninchat-palvelussa. Käyttäjien henkilötietoja ei kerätä Nyyti ry:n toimesta keskusteluiden aikana. Chatissa syntyneet anonyymit keskustelut tallennetaan työnohjauksellista tarkoitusta sekä mahdollista tutkimuksellista hyödyntämistä varten. Mikäli keskusteluaineistoja luovutetaan tutkimukselliseen käyttöön, varmistetaan Nyyti ry:n toimesta, etteivät ne sisällä tunnistettavissa olevia henkilötietoja. Lisätietoa Nyytin tietosuojakäytänteistä löydät täältä.

Muita mahdollisuuksia keskusteluun

Onko liian pitkä aika Nyytin seuraavaan chattiin? Mikäli haluat keskustella kahdenkesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa alle 30-vuotiaille (arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24) sekä Solmussa-chatissa yli 30-vuotiaille (ma-to klo 15-19). Voit jutella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta tai kysymyksestä.


Anna palautetta

Voit antaa palautetta chatista alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii, mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa chat-teemaa tai jättää palautetta ohjaajalle.Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!