Hyppää sisältöön

Chat

Täältä löydät tietoja ajankohtaisista anonyymeista chattailumahdollisuuksista niin ryhmissä kuin kahden kesken. Tervetuloa mukaan saamaan sekä jakamaan vertaistukea opiskelijoiden kesken!

Nyytin ryhmächatit

Nyytin ryhmächat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä.

Chatissa on mukana aina Nyytin vaparit tai työntekijät. Keskusteluun voi osallistua täysin anonyymisti nimimerkillä eikä henkilötietoja kerätä. Chatissa syntyneet keskustelut tallennetaan työnohjauksellista ja tutkimuksellista käyttöä varten. Tutustu netikettiin. Tietoa henkilötietojen käsittelystä Nyyti ry:ssä.

 Chatteja järjestetään tiistaisin klo 18 – 20.00. ja torstaisin klo 18 – 20.00.

Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Iloisia uutisia!

Olette toivoneet teknisesti lukijaystävällisempää chattia ja nyt toiveenne on kuultu! Nyytin ryhmächat siirtyy vuodenvaihteessa uudelle alustalle. Lue lisää täältä.

Vastaa kyselyyn Nyytin ryhmächateista 28.11. mennessä ja vaikuta tulevaan!

Syksyllä 2021 tulevat ryhmächatit

Pääset chattiin klikkaamalla chatin otsikossa olevaa linkkiä.

Joulukuu

to 2.12.      Olen erilainen kuin muut – onko minulla paikkaa opiskeluyhteisössä?
ti 7.12.       Hur mår du – på riktigt?
to 9.12.      Miten erottaa opiskelu- ja vapaa-aika toisistaan?
ti 14.12.     How are you – for real?
to 16.12.    Miten menee loppuvuodesta 2021 -ihan oikeesti?
ti 21.12.     Miten erilaiset oppijat tulisi huomioida opinnoissa?

mielenTEKoja-chat

Chatissa voit keskustella vapaaehtoisen vertaispäivystäjän kanssa mistä tahansa mielen hyvinvointiin tai opiskelijaelämään liittyvästä aiheesta. Vapaaehtoiset ovat tehtävään koulutettuja korkeakouluopiskelijoita. MielenTEKoja-chat päivystää maanantaisin ja torstaisin klo 17-19 (to myös englanniksi).  Lisätietoja toiminnasta löydät tästä linkistä. Chattiin pääset tämän sivun oikean alalaidan sinisestä palkista!

Sekasin-chat

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoa Sekasin-chatista löydät täältä.


Anna palautetta

Voit antaa palautetta chatista alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii, mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa chat-teemaa tai jättää palautetta ohjaajalle.Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!