Chat

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta teemasta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Chatteja järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Chat-ikkunan löydät alta. Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chatit keväällä 2017:

  • ke 22.3 Menkat ei saa estää elämästä! Keskustelua kuukautiskulttuurista, kuukautisista ja endometrioosista. Yhteistyössä Endometrioosiyhdistyksen kanssa.  
  • to 23.3. Takkuaako opinnot? Miten päästä opinnoissa eteenpäin? Mukana asiantuntijana opintokuraattori Maarika Kortelainen.
  • to 6.4. Aihe vapaa 🙂
  • to 20.4. Mietityttääkö oma opinto- ja urapolku?
  • to 4.5. Liikkumalla mieli hyväksi
  • to 18.5. Aihe vapaa 🙂
  • to 1.6. Haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin, mutta mietit miten ja missä?
  • to 15.6. Vaaditko itseltäsi liikaa?

Hyppää mukaan chatiin!

Tietoa chatista

Ryhmächat ovat tarkoitettu kaikille opiskelijoille. Niihin ei tarvitse erikseen rekisteröityä tai ilmoittautua. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Välillä jutellaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa ovat myös Nyytin työntekijät ja välillä myös asiantuntijoita eri aloilta.

Chatin ollessa käynnissä pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestin oheisen chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Tämän jälkeen järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat keskustelussa esiintyä. Voit osallistua ja poistua chatista missä vaiheessa haluat. Chatin ollessa kiinni, voit vapaasti selailla edellisten kertojen keskusteluita chat-ikkunasta.

Anna palautetta chatista

Voit antaa palautetta chatista alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii, mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa chat-teemaa tai jättää palautetta ohjaajalle.

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!