Hyppää sisältöön

Chat

Hei opiskelija, haluatko vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia opiskelijan arjesta muiden opiskelijoiden kanssa?

Ryhmämuotoinen Nyytin Chat

Nyytin Chat on ryhmämuotoinen chat opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Suomenkieliset ryhmächatit ovat auki torstaisin klo 18-20. Englanninkielinen ryhmächat pidetään kerran kuussa tiistaisin klo 18-20.

Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Chat on tarkoitettu täysi-ikäisille opiskelijoille. Mukana juttelemassa chateissä kanssasi ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Käyttäydythän chatissä aina turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti.

Kuinka pääsen mukaan ryhmächattiin?

Nyytin chattia kehitetään ja chatit ovat siirtyneet Nyytin Discord-alustalle. Discordiin pääset kirjautumaan tästä (linkki avautuu uudessa välilehdessä). Löydät chatin #nyytin-chat -nimiseltä kanavalta. Pääset kirjoittamaan kanavalle chatin alkaessa kello 18. 

Discord toimii sekä kännykkäsovelluksena, että tietokoneella käytettävänä työpöytäsovelluksena, ja sen lataaminen ja käyttö on käyttäjälleen maksutonta. Rekisteröidy käyttäjäksi, jos sinulla ei ole vielä Discord-tiliä ja vahvista sähköpostilla tilisi tai kirjaudu sisään olemassa olevilla Discord-tunnuksillasi. Jos olet kirjautunut alustalle koko nimelläsi, vaihda nimimerkkisi vähemmän tunnistettavaksi.

Aikataulut chateille eri kielillä voit tarkistaa alapuolelta.

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – Tärkeintä on, että olet mukana!

Tulevat ryhmächatit

Klikkaamalla chatin otsikkoa näet tarkemman kuvauksen chatistä.

Nyytin Chatin tietosuoja

Chat toteutetaan kolmannen osapuolen alustalla Discordissa, joten tutustuthan Discordin tietosuojakäytänteisiin (https://discord.com/privacy) sekä palveluehtoihin (https://discord.com/terms). Käyttäjien henkilötietoja ei kerätä Nyyti ry:n toimesta keskusteluiden aikana. Chatissa syntyneet anonyymit keskustelut jäävät näkyviin ja tallennetaan työnohjauksellista tarkoitusta sekä mahdollista tutkimuksellista hyödyntämistä varten. Mikäli keskusteluaineistoja luovutetaan tutkimukselliseen käyttöön, varmistetaan Nyyti ry:n toimesta, etteivät ne sisällä tunnistettavissa olevia henkilötietoja. Lisätietoa Nyytin tietosuojakäytänteistä löydät täältä.

Muita mahdollisuuksia keskusteluun

Onko liian pitkä aika Nyytin seuraavaan chattiin? Mikäli haluat keskustella kahden kesken anonyymisti mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu

 • Sekasin-chatissä (linkki avautuu johtaa ulos sivustolta ja avautuu uuteen ikkunaan)
  • Tarkoitettu alle 30-vuotiaille
  • Avoinna arkisin klo 9–24 ja viikonloppuisin klo 15–24
 • Solmussa-chatissä (linkki avautuu johtaa ulos sivustolta ja avautuu uuteen ikkunaan)
  • Tarkoitettu yli 30-vuotiaille
  • Avoinna ma-to klo 15-19

Haluatko antaa palautetta

Kerro meille, mikä Nyytin Chateissä toimii, mikä ei, mitä voisimme tehdä paremmin. Heitä kehiin myös ajatuksesi, toiveesi ja/tai ideasi. Voit myös ehdottaa chat-teemaa.

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.