Chat

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisenna chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta teemasta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Chatteja järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Seuraava chat on 24.8.17. Kevään chat-keskustelut luettavissa chat-ikkunassa.

Chat-ikkunan löydät alta. Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Syksyn 2017 chatit:

 • to 24.8. Avoin aihe:)
  Chatissa ei ole mitään tiettyä teemaa, vaan voidaan jutella ihan mistä vain maan ja taivaan väliltä.
 •  to 7.9. Elämää sinkkuna.
  Jutellaan sinkkuudesta, tutustumisesta, ihmissuhteista ja kaikesta siihen liittyvästä.
 •  to 21.9. Avoin aihe:)
 •  to 5.10. Seksuaalisuudesta puheenollen.
  Chatissa jutellaan seksuaalisuudesta ja siihen liittyvistä ilon & huolen aiheista. Asiantuntijana Marjo Tossavainen YTHS:stä.
 •  to 19.10. How to approach and where to meet Finnish people?
 •  to 2.11. Haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin?
  Tuu mukaan chattailemaan rennolla otteella siitä, miten ja missä voisi tutustua uusiin porukoihin.
 • to 16.11. Vaaditko itseltäsi liikaa?
  Chatissa vaihdetaan ajatuksia siitä, miten voisi olla itseään kohtaan lempeämpi ja vähemmän kriittinen.
 • to 30.11. Avoin aihe:)
 • to 14.12. Jännittääkö?
  Chatissa keskustellaan rennolla otteella jännittämisestä erilaisissa tilanteissa ja miten jännittämisen kanssa voisi tulla toimeen.

Hyppää mukaan chatiin!

Tietoa chatista

Ryhmächat ovat tarkoitettu kaikille opiskelijoille. Niihin ei tarvitse erikseen rekisteröityä tai ilmoittautua. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Välillä jutellaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa ovat myös Nyytin työntekijät ja välillä myös asiantuntijoita eri aloilta.

Chatin ollessa käynnissä pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestin oheisen chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Tämän jälkeen järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat keskustelussa esiintyä. Voit osallistua ja poistua chatista missä vaiheessa haluat. Chatin ollessa kiinni, voit vapaasti selailla edellisten kertojen keskusteluita chat-ikkunasta.

Sekasin-chat

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Sekasin-chatin löydät etusivumme oikeasta laidasta. Lisätietoa chatista löydät täältä.

Anna palautetta chatista

Voit antaa palautetta chatista alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii, mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa chat-teemaa tai jättää palautetta ohjaajalle.

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!