Chat

Nyytin chat on paikka yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle. Ryhmämuotoisenna chatissa jutellaan erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista aihepiireistä. Välillä chattaillaan ennalta sovitusta teemasta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Chatteja järjestetään joka toinen torstai klo 18 – 20.00. Tervetuloa mukaan juttelemaan rennolla otteella, mukavassa seurassa!

Chat-ikkunan löydät alta. Tutustu myös netikettiin sekä rekisteri- ja tietosuojaselosteeseen.

Chatit keväällä 2017:

  • to 4.5. Liiku mieli hyväksi
    Haluaisitko liikkua enemmän, mutta et tiedä miten pääsisit liikkumisen alkuun? Pohditko, mikä on juuri sinua innostava ja sinulle sopiva laji? Tuu mukaan chattiin pohtimaan näitä ja sitä, miten voit liikkumisen avulla tukea omaa hyvinvointiasi ja opiskelukykyäsi. Mukana keskustelemassa ovat myös Nyytin työntekijä Annina ja vertaisohjaaja Johanna sekä asiantuntijana Hanne Munter Opiskelijoiden liikuntaliitosta.
  • to 18.5. Aihe vapaa 🙂
  • to 1.6. Haluaisitko tutustua uusiin ihmisiin, mutta mietit miten ja missä?
  • to 15.6. Vaaditko itseltäsi liikaa?

Hyppää mukaan chatiin!

Tietoa chatista

Ryhmächat ovat tarkoitettu kaikille opiskelijoille. Niihin ei tarvitse erikseen rekisteröityä tai ilmoittautua. Keskustelu tapahtuu nimimerkillä. Välillä jutellaan ennalta sovitusta aiheesta, toisinaan keskustelun aihe on vapaa. Mukana juttelemassa ovat myös Nyytin työntekijät ja välillä myös asiantuntijoita eri aloilta.

Chatin ollessa käynnissä pääset mukaan keskusteluun kirjoittamalla viestin oheisen chat-ikkunan alla olevaan kenttään ja painamalla ”enter”. Tämän jälkeen järjestelmä pyytää sinua ilmoittamaan nimimerkin, jolla haluat keskustelussa esiintyä. Voit osallistua ja poistua chatista missä vaiheessa haluat. Chatin ollessa kiinni, voit vapaasti selailla edellisten kertojen keskusteluita chat-ikkunasta.

Sekasin-chat

Mikäli haluat keskustella kahdenkesken ja nimettömästi mielenterveyden ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisten kanssa, se onnistuu Sekasin-chatissa. Voit jutella mistä tahansa mieltäsi asakarruttavasta asiasta tai kysymyksestä. Chat on auki vuoden jokaisena päivänä. Sekasin-chatin löydät etusivumme oikeasta laidasta. Listietoa chatista löydät täältä.

Anna palautetta chatista

Voit antaa palautetta chatista alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii, mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi ehiin. Voit myös ehdottaa chat-teemaa tai jättää palautetta ohjaajalle.

Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen. Kiitos palautteestasi!