Hyppää sisältöön

Hyvinvointitoimijoille

Onko opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin ja elämäntaitojen tukeminen lähellä sydäntäsi? Haluatko vahvistaa aihepiiriin liittyvää osaamistasi? Tai kaipaatko vinkkejä ja välineitä opiskelijahyvinvointia edistävän toiminnan aloittamiseen ja kehittämiseen?

Tältä sivulta löydät kootusti tietoa toiminnastamme ja tarjonnastamme hyvinvointitoimijoille. Hyvinvointitoimijoilla tarkoitamme kaikkia toimijoita, niin ammattilaisia kuin opiskelijoitakin, jotka ovat kiinnostuneita opiskelijahyvinvoinnin edistämisestä ja tukemisesta.

Koulutukset

Järjestämme koulutusta opiskelijoiden hyvinvointiin ja sen edistämiseen liittyvistä teemoista. Koulutuksemme koostuvat pääosin Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutuksista, verkostopäivistä sekä vuosittain järjestettävistä teemaseminaareista. Voit myös pyytää meidät pitämään räätälöidyn työpajan. Lue lisää koulutuksista

Materiaalit

Tuotamme opiskelijoiden hyvinvointia ja elämänhallintaa tukevaa materiaalia sekä julkaisuja. Materiaalimme muodostuu erityisesti Nyytin elämäntaitoakurssin materiaaleista sekä erilaisista opiskelijan mielen hyvinvointia ja elämäntaitoja vahvistavista verkkomateriaaleista. Lisäksi tuemme opiskelijoita toimialaamme liittyvien opinnäytetöiden tekemisessä. Tutustu tarjolla oleviin materiaaleihin.

Mielellä on väliä! -blogi

Blogissamme kirjoitetaan opiskelijoiden hyvinvointia koskevista ajankohtaisista asioista, otetaan kantaa ja herätellään keskustelua. Voit myös itse jakaa ajatuskesi ja näkemyksesi blogissamme. Tutustu blogiimme

Opiskelijahyvinvointiverkosto

Verkosto kokoaa yhteen opiskelijahyvinvoinnin parissa toimivia tahoja ja toimijoita eripuolilta Suomea. Tarkoituksena on vahvistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn edistämiseksi tehtävää toimintaa ja yhteistyötä. Tutustu Opiskelijahyvinvointiverkoston toimintaan ja liity mukaan.

Osallistu keskusteluun somessa

Nyytin löydät myös somesta: Facebookista, Twitteristä, Instagramista ja YouTubesta.  Lisäksi Facebookissa voit liittyä Opiskelijoiden mielen hyvinvointia edistämässä -ryhmään. Ryhmä on tarkoitettu yhteisen keskustelun ja kokemusten vaihdon paikaksi kaikille opiskelijahyvinvoinnista kiinnostuneille. Seuraa meitä ja liity mukaan keskusteluun!


Anna palautetta

Voit antaa palautetta toiminnastamme alla olevan lomakkeen kautta – mikä toimii mikä ei ja miten toimintaa voisi parantaa. Heitä siis toiveesi, ajatuksesi tai ideasi kehiin. Palautteen voit antaa nimettömästi eikä jätettyjä viestejä julkaista. Jos kuitenkin haluat palautteeseen vastauksen, muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen.

Kiitos palautteestasi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.