Opiskelijahyvinvointiverkosto

Opiskelijahyvinvointiverkosto

Opiskelijahyvinvointiverkosto, eli tuttavallisemmin OPHY-verkosto, kokoaa yhteen opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimivia henkilöitä eri puolilta Suomea. Verkoston tarkoituksena on vahvistavaa opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin sekä opiskelukyvyn edistämiseksi tehtävää toimintaa ja yhteistyötä.

Verkoston tehtäviä ovat:

  • Edistää eri toimijoiden verkostoitumista, vuoropuhelua sekä yhteistyötä
  • Kannustaa hyvien käytäntöjen vaihtamiseen sekä edistää niiden leviämistä
  • Vahvistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen yhteistä tietoperustaa
  • Ottaa kantaa, herätellä keskustelua ja vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta tärkeisiin asioihin

Verkosto on tarkoitettu kaikille opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimiville sekä muille aihepiiristä kiinnostuneille, niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin. Pääasia on, että on halua ja tahtoa olla mukana hyvinvoinnin edistämisessä. Verkoston toimintamuotoja ovat mm. verkostotapaamiset, seminaarit, työpajat, yhteiskampanjat sekä vertaissparraus. Toimintaa koordinoi Nyyti ry.

Verkoston jäseneksi

Mikäli haluat liittyä verkoston jäseneksi, se onnistuu tilaamalla verkoston uutiskirjeen. Jäseneksi liittymisestä ei tule erillistä vahvistusviestiä. Uutiskirjeen kautta saat ajankohtaista tietoa verkoston toiminnasta ja tapahtumista. Se ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Tilaa OPHY-verkoston uutiskirje ja liity verkoston jäseneksi.

Yhdessä yhteisöksi! -verkostopäivä 7.11.2017

Tiistaina 7.11. klo 12 – 15.45 järjestetään verkostopäivä: Yhdessä yhteisöksi! Metropolia Ammattikorkeakoulun Bulevardin toimipisteessä, Helsingissä (Juhlasali, Bulevardi 31). Verkostopäivässä kuullaan ja keskustellaan opiskelijoiden kokemasta yksinäisyydestä, osallisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Lisäksi pohditaan yhdessä, kuinka ryhmään kuulumisen tunnetta voidaan vahvistaa opiskeluyhteisöissä. Luvassa on myös tutustumista sekä yhteistä ajatusten ja kokemusten vaihtoa. Tervetuloa!

Lue lisää verkostopäivästä ja ilmoittaudu mukaan.

Lisätietoja: kehittämiskoordinaattori Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624

Tutustu myös