Opiskelijahyvinvointiverkosto

Opiskelijahyvinvointiverkosto


Opiskelijahyvinvointiverkosto, eli tuttavallisemmin OPHY-verkosto, kokoaa yhteen opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimivia henkilöitä eri puolilta Suomea. Verkoston tarkoituksena on vahvistavaa opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin sekä opiskelukyvyn edistämiseksi tehtävää toimintaa ja yhteistyötä.

Verkoston tehtäviä ovat:

  • Edistää eri toimijoiden verkostoitumista, vuoropuhelua sekä yhteistyötä
  • Kannustaa hyvien käytäntöjen vaihtamiseen sekä edistää niiden leviämistä
  • Vahvistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen yhteistä tietoperustaa
  • Ottaa kantaa, herätellä keskustelua ja vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta tärkeisiin asioihin

Verkosto on tarkoitettu kaikille opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimiville sekä muille aihepiiristä kiinnostuneille, niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin. Pääasia on, että on halua ja tahtoa olla mukana edistämässä opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja opiskelukykyä.

OPHY-verkosto järjestää puolivuosittain verkostopäiviä, joissa paneudutaan opiskelijoiden hyvinvointia käsitteleviin ajankohtaisiin teemoihin. Edellinen verkostopäivä järjestettiin 16.4.2018 Jyväskylässä. Päivän teemana oli opiskelijoiden jaksaminen ja sen tukeminen. Seuraava verkostotapäivä toteutetaan 28.11.2018. Paikkana toimii Helsingin yliopiston Minerva-tori. Verkoston toimintaan kuuluu myös mm. Opiskelijoiden mielenterveyspäivän järjestäminen sekä hyvien käytäntöjen jakaminen. Toimintaa koordinoi Nyyti ry.

Verkoston jäsenyys

Mikäli haluat liittyä verkoston jäseneksi, se onnistuu tilaamalla verkoston uutiskirjeen.  Jäseneksi liittymisestä ei tule erillistä vahvistusviestiä. Uutiskirjeen kautta saat ajankohtaista tietoa verkoston toiminnasta ja tapahtumista. Se ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Tilaa OPHY-verkoston uutiskirje ja liity verkoston jäseneksi.

Jäsenyyden voi peruuttaa uutiskirjeen alalaidassa olevasta linkistä Lopeta jäsenyys / Peruuta tilaus tai lähettämällä viesti sähköpostilla osoitteeseen leena.tuuttila@nyyti.fi.

Tutustu OPHY-verkoston jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624


Tutustu myös

Vastaa kyselyyn Nyytin verkkotoiminnasta ja voita lahjakortti

Keräämme palautetta ja kehittämisehdotuksia Nyyti ry:n verkkotoiminnasta ja -sivustosta. Mielipiteesi on meille tärkeä ja se auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Kysely on tarkoitettu sekä opiskelijoille (korkea- ja toinen aste) että heidän parissaan toimiville ammattilaisille. Kyselyn tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastaaja ole tunnistettavissa vastauksista.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin.

Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Opiskelija – pääset vastaaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-OPISKELIJAT

Ammattilainen – pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-AMMATTILAISET