Opiskelijahyvinvointiverkosto

Opiskelijahyvinvointiverkosto


Opiskelijahyvinvointiverkosto, eli tuttavallisemmin OPHY-verkosto, kokoaa yhteen opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimivia henkilöitä eri puolilta Suomea. Verkoston tarkoituksena on vahvistavaa opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin sekä opiskelukyvyn edistämiseksi tehtävää toimintaa ja yhteistyötä.

Mitä verkosto tekee?

 • Edistää eri toimijoiden verkostoitumista, vuoropuhelua sekä yhteistyötä
 • Kannustaa hyvien käytäntöjen vaihtamiseen sekä edistää niiden leviämistä
 • Vahvistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen yhteistä tietoperustaa
 • Ottaa kantaa, herätellä keskustelua ja vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta tärkeisiin asioihin

OPHY-verkosto järjestää verkostopäiviä, joissa paneudutaan opiskelijoiden hyvinvointia käsitteleviin ajankohtaisiin teemoihin. Syksyn 2019 verkostopäivä oli teemalla itsemurha opiskeluyhteisössä – näkökulmia ennaltaehkäisyyn ja kevään 2020 verkoston webinaari oli teemalla oppimisen vaikeudet ja mielenterveys.

OPHY-verkosto toteuttaa myös Opiskelijoiden mielenterveyspäivän sekä mahdollistaa hyvien käytäntöjen jakaminen. Toimintaa koordinoi Nyyti ry.

Verkoston jäsenyys

Verkosto on tarkoitettu kaikille opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimiville sekä muille aihepiiristä kiinnostuneille, niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin. Pääasia on, että on halua ja tahtoa olla mukana edistämässä opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja opiskelukykyä.

Mikäli haluat liittyä verkoston jäseneksi, se onnistuu tilaamalla verkoston uutiskirjeen.  Jäseneksi liittymisestä ei tule erillistä vahvistusviestiä. Uutiskirjeen kautta saat ajankohtaista tietoa verkoston toiminnasta ja tapahtumista. Se ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Tilaa verkoston uutiskirje ja liity jäseneksi

Tilaamalla OPHY-verkoston uutiskirjeen hyväksyt seuraavat ehdot:

 • Liityt jäseneksi OPHY-verkostoon.
 • Luovutat käyttöömme väintään sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitetta käytetään OPHY-verkoston -uutiskirjeen lähettämiseen.
 • Annat suostumuksesi siihen, että Nyyti ry saa lähettää sinulle markkinointiviestintää.
 • OPHY-verkoston uutiskirje ilmestyy sähköpostiisi kerran kuussa tai harvemmin.
 • Antamasi tiedot tallentuvat MailChimp-järjestelmään.

Muuta huomioitavaa:

 • OPHY-verkoston jäsenrekisteriin kerättävä pakollinen tieto: sähköposti, vapaaehtoinen tieto: etu- ja sukunimi, työ- tai muu nimike, organisaatio
 • Tietojen käsittelijänä toimii Nyyti ry.
 • Nyyti ry ei luovuta tietoja ulkopuolisten käyttöön.
 • Voit milloin tahansa päivittää tietosi uutiskirjeen alalaidassa olevasta Päivitä tietosi -linkistä
 • Voit milloin tahansa lopettaa jäsenyytesi ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeen alalaidassa olevasta Lopeta jäsenyys / Peruuta tilaus -linkistä tai lähettämällä viestin sähköpostilla osoitteeseen annu.komulainen@nyyti.fi.

Jotta voimme liittää sinut OPHY-verkoston jäseneksi sinun tulee antaa suostumukseni siihen, että lomakkeella antamasi tiedot (vähintään sähköposti) tallennetaan OPHY-verkoston jäsenrekisteriin (rekisterin sijaintipaikka: MaillChimp, USA) ja että antamiasi tietoja (vähintään sähköposti) käytetään OPHY-verkoston toiminnasta ja tehtävistä sekä mielenterveyteen ja sen edistämiseen ja vahvistamiseen liittyvistä asioista tiedottamiseen sekä OPHY-verkoston toiminnan markkinointiin.

Tutustu OPHY-verkoston jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen.

Annan suostumukseni että minut liitetään OPHY-verkostoon

Olen lukenut jäsenrekisterin tietosuojaselosteen.

Liityn jäseneksi ja tilaan uutiskirjeen 

Lisätietoja:

Annu Komulainen, annu.komulainen@nyyti.fi


Tutustu myös