Opiskelijahyvinvointiverkosto

Opiskelijahyvinvointiverkosto

Opiskelijahyvinvointiverkosto, eli tuttavallisemmin OPHY-verkosto, kokoaa yhteen opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimivia henkilöitä eri puolilta Suomea. Verkoston tarkoituksena on vahvistavaa opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin sekä opiskelukyvyn edistämiseksi tehtävää toimintaa ja yhteistyötä.

Verkoston tehtäviä ovat:

  • Edistää eri toimijoiden verkostoitumista, vuoropuhelua sekä yhteistyötä
  • Kannustaa hyvien käytäntöjen vaihtamiseen sekä edistää niiden leviämistä
  • Vahvistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen yhteistä tietoperustaa
  • Ottaa kantaa, herätellä keskustelua ja vaikuttaa opiskelijoiden hyvinvoinnin kannalta tärkeisiin asioihin

Verkosto on tarkoitettu kaikille opiskelijoiden hyvinvoinnin parissa toimiville sekä muille aihepiiristä kiinnostuneille, niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin. Pääasia on, että on halua ja tahtoa olla mukana edistämässä opiskelijoiden mielen hyvinvointia ja opiskelukykyä.

OPHY-verkosto järjestää puolivuosittain verkostopäiviä, joissa paneudutaan opiskelijoiden hyvinvointia käsitteleviin ajankohtaisiin teemoihin. Seuraava verkostopäivä järjestetään maanantaina 16.4.2018 Jyväskylässä. Päivän teemana on opiskelijoiden jaksaminen ja sen tukeminen. Verkoston toimintaan kuuluu myös mm. yhteiset kampanjat ja tempaukset sekä hyvien käytäntöjen jakaminen. Toimintaa koordinoi Nyyti ry.

Verkoston jäsenyys

Mikäli haluat liittyä verkoston jäseneksi, se onnistuu tilaamalla verkoston uutiskirjeen.  Jäseneksi liittymisestä ei tule erillistä vahvistusviestiä. Uutiskirjeen kautta saat ajankohtaista tietoa verkoston toiminnasta ja tapahtumista. Se ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Tilaa OPHY-verkoston uutiskirje ja liity verkoston jäseneksi.

Jäsenyyden voi peruuttaa uutiskirjeen alalaidassa olevasta linkistä Lopeta jäsenyys / Peruuta tilaus tai lähettämällä viesti sähköpostilla osoitteeseen leena.tuuttila@nyyti.fi.

Tutustu OPHY-verkoston jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen.

 

Lisätietoja: kehittämiskoordinaattori Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624

 

Tutustu myös