Hyppää sisältöön

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hankkeen (2022-2024) tavoitteena on vähentää opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä ja lisätä opiskelijoiden parissa toimivien valmiuksia ja osaamista kohdata yksinäisyyttä kokevia opiskelijoita.  Hankkeemme on valtakunnallinen ja toimintamme on avointa kaikkien korkeakoulujen opiskelijoille sekä opiskelijoiden parissa toimiville. Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Nyyti ry sekä HelsinkiMissio. 

Apua opiskelijoille:  

Tarjoamme opiskelijoille kahdenkeskistä tukea ja vertaisryhmiä yksinäisyyden kokemusten käsittelyyn. Olemme kehittäneet myös Apua yksinäisyyteen -verkkotyökalun opiskelijoita varten. Kaikki palvelumme ovat maksuttomia ja yhdenvertaisesti saavutettavia asuinpaikasta riippumatta verkon välityksellä. 

Lue lisää opiskelijoille suuntautuvista toiminnoistamme verkkosivuiltamme ja ilmoittaudu mukaan!

Tukea opiskelijoiden parissa toimiville:  

Tarjoamme opiskelijoiden parissa toimiville tukea opiskelijoiden kohtaamiseen yksinäisyyden kysymyksissä. Lue lisää koulutuksellista toiminnastamme verkkosivuiltamme ja ilmoittaudu jo nyt mukaan.

 

Teemme mielellämme yhteistyötä eri tahojen kanssa opiskelijoiden yksinäisyyden vähentämiseksi. Ole rohkeasti yhteydessä ja pohditaan yhdessä yhteistyötä!

a woman with long hair

Ole yhteydessä ja kysy lisää: 

Annina Lindberg, hankepäällikkö 

Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke 

annina.lindberg@nyyti.fi p. 050 341 7473  

Sosiaali- ja terveysministeriö tukee hanketta Veikkauksen tuotoilla.