Työpaikat/harjoittelupaikat

Hankekoordinaattori

Uuden hankkeen myötä haemme hankekoordinaattoria toteuttamaan Jaksaa, jaksaa? -hankkeen toimenpiteitä Nyyti ry:ssä. Koordinaattorina vastaat erityisesti ammattilaisille järjestettävän koulutuksen kehittämisestä, kouluttamisesta ja arvioinnista. Lisäksi vastaat kokeilutyöpajojen toteutuksesta sekä hankkeen viestinnästä. Viet myös hankkeen muita tehtäviä eteenpäin muiden työntekijöiden kanssa.

Jos sinulla on seuraavaa osaamista, voisit olla etsimämme tyyppi!

• Omaat kyvyn rakentaa kiinnostavia ja innostavia koulutuksia.
  • Sinulla on kokemusta oppilaitosten kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja omaat toisen asteen koulutuksen toimintaympäristön tuntemusta.
  • Haluat kehittää uutta ja saat suunnitelmat toteutumaan.
  • Omaat monipuoliset viestinnän taidot ja sosiaalinen media on sinulle mahdollisuuksien avaruus.
  • Sinulla on kiinnostuneisuutta ja perehtyneisyyttä uupumisen ja innostumisen teemoihin.
  • Sinulla on kokemusta nuorten mielenterveyden edistämisestä.
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Välittömiä etuja meillä ovat tekemisen vapaus, mahdollisuus oppia uutta sekä vaikuttaa omaan työhön. Tarjoamme dynaamisen ja joustavan työyhteisön sekä huippukivat työkaverit ja yhteistyökumppanit. Esihenkilönäsi toimii Nyytin toiminnanjohtaja. Työpiste sijaitsee Nyytin toimistolla Töölössä.

Työehdot

Työ on määräaikainen kokopäivätyö 31.12.2021 asti. Työsuhteen alkamisen ehtona on, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustusehdotuksen. Työsopimuksessa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa ajan tasalla oleva rikosrekisteriote. Velvoite perustuu lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Hakuohjeet

Emme palkkaa työhistoriaa vaan tulevaisuutta, osaamista, innostuneisuutta ja motivaatiota. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja sukupuolisia henkilöitä.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si ensisijaisesti tämän lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@nyyti.fi 1.2.2019 klo 16:00 mennessä. Haastattelut järjestetään 8.2., 11.2. ja 12.2.2019.

Voit hakea myös muita Jaksaa jaksaa? -hankeen auki olevia tehtäviä saman lomakkeen kautta. Yeesin hankekoordinaattorin hakuilmoituksen löydät täältä ja hankepäällikön täältä.

Haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja puhelimitse to 24.1 klo 13-14:30 ja ma 28.1 klo 10-11:30 toiminnanjohtaja Minna Savolainen, puh. 044 589 6117 tai kehittämispäällikkö Elina Marttiselta p. 050 4320 933 ma 28.1. klo 13:00-14:30 tai to 31.1. klo 9:00-10:30

Jaksaa jaksaa? -hankeen rekrytointien Tietosuojaseloste

Katso myös Yeesin hakuilmoitukset tähän hankeeseen

Hankepäällikkö

Hankekoordinaattori

Muita avoimena olevia tehtäviä ei tällä hetkellä ole, mutta voit lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen osoitteeseen rekry@nyyti.fi.

Harjoittelupaikkahakemuksen voit lähettää osoitteeseen elina.marttinen@nyyti.fi.