Hyppää sisältöön

Työpaikat / harjoittelupaikat

Harjoittelu Nyytissä

Meillä harjoittelijat toteuttavat yleensä jonkin oman projektin opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseen liittyen sekä osallistuvat Nyytin muuhun toimintaan sekä työyhteisötoimintaan. Tällaisia projekteja ovat olleet mm. Elämäntaitokurssin oma apu-kurssin muokkaaminen verkkoympäristöön, Nyyticast (podcast) -sarja ja tiettyyn teemaan liittyvän kampanjan toteuttaminen. Usein harjoittelijat pääsevät mukaan myös koulutukselliseen toimintaamme, opiskeluyhteisöjen hyvinvointipäiviin ja muihin tapahtumiin, joissa olemme mukana esittelemässä toimintaamme toiminnallisilla ständeillä ja vetämässä työpajoja, tai vaikkapa ohjaamaan chattejä. Pyrimme löytämään toiminnastamme aina sellaisia kokonaisuuksia, jotka inspiroivat harjoittelijaa henkilökohtaisesti.

Kevätlukukauden 2021 harjoittelupaikat on täytetty. Syksyn 2021 harjoitteluihin otetaan vastaan avoimia hakemuksia huhtikuuhun asti. Tarkempi aikataulu päivitetään verkkosivuille viimeistään maaliskuussa.

Harjoitteluiden yhteyshenkilö: kehittämispäällikkö Leena Tuuttila, s-posti: leena.tuuttila@nyyti.fi.

Avoimet työtehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä. Voit silti lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@nyyti.fi.