Hyppää sisältöön

Työpaikat / harjoittelupaikat

Harjoittelu Nyytissä

Meillä harjoittelijat toteuttavat yleensä jonkin oman projektin opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseen liittyen sekä osallistuvat Nyytin muuhun toimintaan sekä työyhteisötoimintaan. Tällaisia projekteja ovat olleet mm. Elämäntaitokurssin oma apu-kurssin muokkaaminen verkkoympäristöön, Nyyticast (podcast) -sarja ja tiettyyn teemaan liittyvän kampanjan toteuttaminen. Usein harjoittelijat pääsevät mukaan myös koulutukselliseen toimintaamme, opiskeluyhteisöjen hyvinvointipäiviin ja muihin tapahtumiin, joissa olemme mukana esittelemässä toimintaamme toiminnallisilla ständeillä ja vetämässä työpajoja, tai vaikkapa ohjaamaan chattejä. Pyrimme löytämään toiminnastamme aina sellaisia kokonaisuuksia, jotka inspiroivat harjoittelijaa henkilökohtaisesti.

Vuoden 2020 harjoittelupaikat on täytetty. Vuoden 2021 harjoitteluihin otetaan vastaan avoimia hakemuksia 15.11.2020 asti. Harjoitteluista päätetään 30.11.2020 mennessä. Kaikille harjoittelupaikkaa hakeneille ilmoitetaan päätöksestä.

Harjoitteluiden yhteyshenkilö: kehittämispäällikkö Sofia Lindqvist, sähköposti: sofia.lindqvist@nyyti.fi

Avoimet työtehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä. Voit silti lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@nyyti.fi.