Hyppää sisältöön

Harjoittelu- ja työpaikat

Harjoittelu Nyytissä

Meillä harjoittelijat toteuttavat yleensä jonkin oman projektin opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseen liittyen sekä osallistuvat Nyytin muuhun toimintaan sekä työyhteisötoimintaan. Tällaisia projekteja ovat olleet mm. Elämäntaitokurssin oma apu-kurssin muokkaaminen verkkoympäristöön, Nyyticast (podcast) -sarja ja tiettyyn teemaan liittyvän kampanjan toteuttaminen. Usein harjoittelijat pääsevät myös osallistumaan koulutukselliseen toimintaamme (esim. toiminnalliset ständit ja työpajat), toteuttamaan viestintäämme (esim. blogit, tarinat, videot, some-viestintä) tai vaikkapa ohjaamaan chattejamme. Pyrimme löytämään toiminnastamme aina sellaisia kokonaisuuksia, jotka inspiroivat harjoittelijaa henkilökohtaisesti. Kuulemme mielellämme myös opiskelijoiden itsensä näkemyksiä toimintamme kehittämiseksi.

Syksyn 2022 harjoittelupaikat Nyytissä on toistaiseksi täytetty, ja kevään 2023 harjoitteluhaku on päättynyt, ja hakemukset ovat parasta aikaa käsittelyssä. Olemme kevättä 2023 koskevien hakemusten osalta yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään ke 16. marraskuuta mennessä.

Osassa korkeakoulujen koulutusohjelmia vaaditaan verkko-ohjauksen vapaaehtoiskokemusta. Voit hankkia tätä kokemusta ilmoittautumalla Nyytin vapaaehtoiseksi ja kertomalla tästä harjoittelutarpeesta vapaaehtoistoiminnan ilmoittautumislomakkeessa.

Harjoitteluja koskevat tiedustelut: kehittämispäällikkö Laura Heimonen, laura.heimonen@nyyti.fi

 

Avoimet työtehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä.

Voit lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@nyyti.fi.