Hyppää sisältöön

Työpaikat / harjoittelupaikat

Harjoittelu Nyytissä

Meillä harjoittelijat toteuttavat yleensä jonkin oman projektin opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseen liittyen sekä osallistuvat Nyytin muuhun toimintaan sekä työyhteisötoimintaan. Tällaisia projekteja ovat olleet mm. Elämäntaitokurssin oma apu-kurssin muokkaaminen verkkoympäristöön, Nyyticast (podcast) -sarja ja tiettyyn teemaan liittyvän kampanjan toteuttaminen. Usein harjoittelijat pääsevät mukaan myös koulutukselliseen toimintaamme, opiskeluyhteisöjen hyvinvointipäiviin ja muihin tapahtumiin, joissa olemme mukana esittelemässä toimintaamme toiminnallisilla ständeillä ja vetämässä työpajoja, tai vaikkapa ohjaamaan chattejä. Pyrimme löytämään toiminnastamme aina sellaisia kokonaisuuksia, jotka inspiroivat harjoittelijaa henkilökohtaisesti.

Kevätlukukauden 2021 harjoittelupaikat on täytetty. Syksyn 2021 harjoitteluihin otetaan vastaan avoimia hakemuksia 15.4.2021 asti.

Harjoitteluja koskevat tiedustelut sekä avoimet hakemukset sähköpostitse:
Leena Tuuttila, kehittämispäällikkö, leena.tuuttila@nyyti.fi.

Paikka auki viestinnän harjoittelijalle

Myötätuntoa korkeakouluihin -hankkeessa on paikka auki harjoittelijalle 9.8.2021 alkaen. Tervetuloa harjoittelemaan monipuolisten viestinnällisten tehtävien pariin osaksi hankkeemme verkostomaista kampanjatiimiä!

Keskeiset tehtävät:

  • viestintäkampanjan visuaalisen ilmeen suunnittelu
  • opiskelijalähtöinen sisällöntuotanto ja sen koordinointi
  • some- ja verkkoviestinnälliset tehtävät

Tehtäväkuvaa voidaan painottaa omien mielenkiinnon kohteiden ja osaamisen mukaan. Harjoittelu on palkallinen. Kesto on 3 kk. Töitä voi tehdä joustavalla työajalla.

Harjoittelupaikkaa koskevat tiedustelut sekä vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse:
Laura Heimonen, hankepäällikkö, Myötätuntoa korkeakouluihin -hanke, laura.heimonen@nyyti.fi.

Avoimet työtehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä.

Voit lähettää meille avoimen työpaikkahakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry@nyyti.fi.