Hyppää sisältöön

Koulutukset

Tarjoamme avoimia koulutuksia ja webinaareja sekä opiskelijoille että opiskelijoiden parissa työskenteleville, kuten opiskelijajärjestöaktiiveille, tuutoreille ja työkseen opiskelijoita kohtaaville henkilöille. Lisäksi järjestämme verkostopäiviä ja tapahtumia.

Koulutukset ovat pääosin maksuttomia ja ne toteutetaan verkossa.

Voimme toteuttaa myös rajatun määrän tilauskoulutuksia tai -työpajoja opiskelijoille ja opiskelijajärjestöille. Voit tiedustella tilauskoulutuksia koulutustoiminnan asiantuntija Sini Forssellilta, sini.forssell@nyyti.fi.

Löydät sivuilta myös hyvinvointia tukevaa materiaalia hyödynnettäväksi osana opetusta toisen asteen oppilaitoksissa ja nuorten ryhmien kanssa. Lisäksi löytyy materiaalia tutorkoulutuksiin.

Tutustu henkilötietojen käsittelyyn Nyytissä.

Avoimia koulutuksia ja webinaareja

16.5. & 23.5. Yksinäisyyttä ryhmissä -koulutus

Tule mukaan Yksinäisyyttä ryhmissä -koulutukseen oppimaan lisää yksinäisyyden kohtaamisesta ryhmämuotoisesti korkeakoulukontekstissa. Kevään aikana järjestämme kaksi samansisältöistä koulutusta. Lue lisää koulutuksesta.

8.4. Sateenkaariopiskelijoiden mielenterveyttä edistämässä -webinaari

Tule mukaan webinaariin, jossa esitellään sateenkaariopiskelijoille teetetyn yhdenvertaisuusselvityksen tuloksia Qaareva ry:n toimesta sekä valotetaan sateenkaariopiskelijoiden tilannetta ja tällä saralla tehtävää kehittämistyötä. Lue lisää webinaarista.

Webinaari on osa Nyytin Opiskelijoiden mielenterveysviikon ohjelmaa.

9.4. Ruokaa lainarahalla – opiskelijan toimeentulon todellisuus

Tervetuloa Suomen Pankin rahamuseossa järjestettävään tilaisuuteen, jossa syvennytään opiskelijoiden toimeentuloon liittyviin kysymyksiin ja henkilökohtaisen talouden mielenterveysvaikutuksiin. Lue lisää webinaarista.

Webinaari on osa Nyytin Opiskelijoiden mielenterveysviikon ohjelmaa.

10.4. Onko yhteisöllisyys häviämässä opiskelijaelämästä?

Tule mukaan kuulemaan pohdintoja yhteisöllisyydestä opiskelijan arjessa. Lue lisää webinaarista.

Webinaari on osa Nyytin Opiskelijoiden mielenterveysviikon ohjelmaa.

12.4. Porukassa mieli voi paremmin -webinaari

Tervetuloa Tekniikan akateemiset TEKin ja Nyytin webinaariin kuulemaan lisää ja keräämään parhaat vinkit, miten voit itse parantaa hyvinvointiasi yhteisöllisyyttä vahvistamalla. Lue lisää webinaarista.

Webinaari on osa Nyytin Opiskelijoiden mielenterveysviikon ohjelmaa.


Valmiit koulutuspaketit

Valmiita koulutuspakettejamme voit käyttää itsenäisesti oppitunneilla, opiskelijatapahtumissa ja  koulutustilaisuuksissa.

KUPLA-hankkeen koulutukset

KUPLA-hanke on tuottanut koulutusmateriaalia tukemaan monipuolisten, saavutettavien, turvallisten ja houkuttelevien opiskelijatapahtumien järjestämistä. Löydät hankkeen sivuilta materiaalia myös tuutorikoulutuksien järjestämiseen. Materiaalit on tarkoitettu opiskelijatuutoreiden ja tuutoreita kouluttavien tahojen tueksi.

Jaksaa jaksaa -hankkeen koulutukset

Jaksaa jaksaa -hanke on tuottanut kulutusmateriaalia hyödynnettäväksi osana opetusta toisen asteen oppilaitoksissa ja nuorten ryhmien kanssa. Mitä kuuluu? -koulutuskokonaisuuden teemoja ovat

  • Mielenterveys- ja tunnetaidot
  • Uupumus ja jaksaminen
  • Sosiaaliset taidot ja yhteisöllisyys
  • Puheeksi ottaminen ja avun hakeminen

Verkostopäivät

Järjestämme verkostopäiviä, joissa paneudutaan opiskelijoiden hyvinvointia käsitteleviin ajankohtaisiin teemoihin.