Hyppää sisältöön

Koulutukset

Tarjoamme koulutusta opiskelijoiden hyvinvointiin ja sen edistämiseen liittyvistä teemoista. Vuonna 2021 tarjoamme koulutuksia seuraavista aiheista:  jaksaminen opinnoissa, yhteisöllisyyden tukeminen ja muutokseen sopeutuminen. Lisäksi tarjoamme Nyytin Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutuksia ja Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutuksia sekä erilaisia verkostopäiviä ja tapahtumia.

Koulutuksemme on suunnattu opiskelijoiden parissa työskenteleville, kuten opiskelijajärjestöaktiiveille, tuutoreille ja työkseen opiskelijoita kohtaaville henkilöille. Koulutukset ovat pääosin maksuttomia. Ainakin kevään 2021 ajan kaikki koulutukset toteutetaan verkossa.

Lisätietoja: asiantuntija Päivi Kohta, paivi.kohta@nyyti.fi, 050 572 4819

KOULUTUKSET JA TYÖPAJAT 2021

Tieto koulutuksista päivittyy tammikuun loppuun mennessä.

NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI® -OHJAAJAKOULUTUS

Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutus tarjoaa tietoa ja työkaluja opiskelijoiden hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tukemiseen. Koulutus antaa valmiudet ryhmämuotoisen Elämäntaitokurssin ohjaamiseen itsenäisesti. Osallistu avoimeen ohjaajakoulutukseen tai tilaa koulutus omalle työyhteisöllesi. Ohjaajakoulutus on osallistujille maksullinen.

Elämäntaitokurssin teemoja voi käsitellä myös lyhyemmissä sparraushetkissä. Jos olet kiinnostunut lyhyemmistä työskentelyhetkistä Elämäntaitokurssin parissa, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU®2 -KOULUTUS

Järjestämme Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutuksia. Mielenterveyden ensiapu 2 -koulutuksessa saat tietoa mielenterveyden häiriöistä, niiden kohtaamisesta sekä avun tarjoamisesta. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia häiriöitä ja niihin liittyvää ensiapua: masennus, ahdistuneisuus, psykoosi, päihdeongelmat sekä mielenterveyden kriisit. Nyyti ry:n työntekijät on koulutettu Mielenterveyden ensiapukoulutusten ohjaajiksi. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä koulutus yhteisöllesi.

Koulutus on osallistujille maksullinen.

Lue lisää Mielenterveyden ensiapu 2-  koulutuksesta Suomen Mielenterveysseuran sivuilta.

KUPLA-HANKKEEN KOULUTUKSET

KUPLA-hanke on tuottanut koulutuksia tukemaan monipuolisten, saavutettavien, turvallisten ja houkuttelevien opiskelijatapahtumien järjestämistä. Lisäksi löydät sivuita tuutorikoulutuksia ja materiaaleja, jotka on tarkoitettu opiskelijatuutoreiden ja tuutoreita kouluttavien tahojen tueksi.

Verkostopäivät

Järjestämme verkostopäiviä, joissa paneudutaan opiskelijoiden hyvinvointia käsitteleviin ajankohtaisiin teemoihin.