Koulutukset

Koulutukset


Tarjoamme koulutusta opiskelijoiden hyvinvointiin ja sen edistämiseen liittyvistä teemoista. Järjestämme mm. Nyytin Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutuksia, Mielenterveyden ensiapukoulutuksia sekä erilaisia verkostopäiviä ja tapahtumia. Voit myös pyytää meiltä räätälöityjä ja maksuttomia työpajoja tai luentoja.

Koulutuksemme on tarkoitettu kaikille opiskelijoiden parissa toimiville sekä opiskeluyhteisöille. Tulevat avoimet koulutukset löydät tapahtumakalenteristamme.

PYYDÄ MEILTÄ TYÖPAJA

Tarjoamme maksuttomia ja räätälöityjä työpajoja tai luentoja opiskelijoiden hyvinvointiin liittyvistä aihepiireistä. Työpajoissa voimme myös yhdessä pohtien kehittää keinoja ja toimintatapoja opiskelijahyvinvoinnin vahvistamiseen.

Työpajojen ja luentojen aiheet voivat liittyä laajasti opiskelijoiden mielen hyvinvoinnin ja elämäntaitojen tukemiseen. Aiheena voi olla esimerkiksi:

  • Stressin käsittely, rentoutuminen ja jaksaminen
  • Arjen-  ja ajanhallinta
  • Sosiaaliset taidot, ihmissuhteet ja yhteisöllisyys
  • Yksinäisyys ja sen lieventäminen
  • Kiusaamiseen puuttuminen ja sen ennaltaehkäisy
  • Liikkuminen ja sen vaikutus mielen hyvinvointiin

Työpajat ja luennot on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään opiskelijoiden hyvinvointia. Ota yhteyttä ja keskustellaan yhteistyöstä sekä siitä, millaisen koulutuksen voimme tarjota.

NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI® -OHJAAJAKOULUTUS

Elämäntaitokurssin ohjaajakoulutus tarjoaa tietoa ja työkaluja opiskelijoiden hyvinvoinnin ja elämänhallinnan tukemiseen. Koulutus antaa valmiudet ryhmämuotoisen Elämäntaitokurssin ohjaamiseen itsenäisesti. Osallistu avoimeen ohjaajakoulutukseen tai tilaa koulutus omalle työyhteisöllesi.

Elämäntaitokurssin teemoja voi käsitellä myös lyhyemmissä työpajoissa tai sparraushetkissä. Jos olet kiinnostunut lyhyemmistä työskentelyhetkistä Elämäntaitokurssin parissa, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Lue lisää ohjaajakoulutuksista >>

MIELENTERVEYDEN ENSIAPU® -KOULUTUKSET

Järjestämme pääosin Mielenterveyden ensiapu 2 koulutuksia. Mielenterveyden ensiapu 2 koulutuksessa saat tietoa mielenterveyden häiriöistä, niiden kohtaamisesta sekä avun tarjoamisesta. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia häiriöitä ja niihin liittyvää ensiapua: masennus, ahdistuneisuus, psykoosi, päihdeongelmat sekä mielenterveyden kriisit. Nyyti ry:n työntekijät on koulutettu Mielenterveyden ensiapukoulutusten ohjaajiksi. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä koulutus yhteisöllesi.

Voit kysyä meiltä myös Mielenterveyden ensiapu 1 koulutuksia. Tässä koulutuksessa pääpaino on oman mielen hyvinvoinnin vahvistamisessa. Koulutuksessa saa tietoa mielen hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä sekä rohkaisua omasta ja läheisten mielenterveydestä huolehtimiseen.

Nyyti ry on yhteistyökumppanina mukana Suomen Mielenterveysseuran Mielenterveys kuuluu kaikille – hankkeessa, joka kuuluu hallituksen terveyttä ja hyvinvointia edistävään kärkihankkeeseen. Kaksivuotisessa hankkeessa vahvistetaan väestön mielenterveysosaamista järjestämällä Mielenterveyden ensiapu -koulutuksia.

Lue lisää Mielenterveyden ensiapukoulutuksista Suomen Mielenterveysseuran sivuilta >>

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624

Vastaa kyselyyn Nyytin verkkotoiminnasta ja voita lahjakortti

Keräämme palautetta ja kehittämisehdotuksia Nyyti ry:n verkkotoiminnasta ja -sivustosta. Mielipiteesi on meille tärkeä ja se auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Kysely on tarkoitettu sekä opiskelijoille (korkea- ja toinen aste) että heidän parissaan toimiville ammattilaisille. Kyselyn tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastaaja ole tunnistettavissa vastauksista.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin.

Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Opiskelija – pääset vastaaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-OPISKELIJAT

Ammattilainen – pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-AMMATTILAISET