Hyppää sisältöön

NyytiTalk

NyytiTalkissa käsitellään opiskelijan elämään ja hyvinvointiin liittyviä teemoja mm. ihmissuhteita, opiskelua sekä arjessa jaksamista. NyytiTalk pyrkii nostamaan uusia aiheita, mitä Nyytissä ei ole aikaisemmin käsitelty ja herättämään niistä keskustelua. NyytiTalkeja lähetetään Nyytin YouTube-tililtä ja Instagram-tililtä.

NyytiTalk-lähetykset YouTubessa

Lähetykset kestävät noin 30 minuuttia ja niissä on paneelikeskustelun muotoinen rakenne sekä 2–3 vierasta. NyytiTalk-lähetyksiä tehdään tällä hetkellä satunnaisesti.

23.9.2020 jälkeen ilmestyneistä NyytiTalkeista löytyy YouTube-tallenteista tekstitys, ja Instagramin -lähetystallenteet litteroidaan kahden viikon kuluessa niiden julkaisusta.

Tule mukaan seuraamaan ja osallistu keskusteluun! Lähetykset striimataan Nyytin YouTube-kanavalta yleensä torstaisin kello 15.00 – noin 15.30.

NyytiTalk goes Instagram -livelähetykset

NyytiTalk goes Instagram -lähetykset ovat spontaanimpia ja pituus vaihtelee 30–60 minuutin väliltä. Erona Youtube – lähetyksiin Instagramissa jututetaan vain yhtä vierasta kerrallaan ja ne syntyvät lyhyemmällä varoitusajalla kuin NyytiTalkit YouTubessa.

Lähetykset striimataan Nyytin Instagram-tililtä. Lähetysajat ja aiheet vaihtelevat, eli kannattaa pistää Nyytin Instagram-tili seurantaan, jotta saat ajankohtaista tietoa seuraavasta lähetyksestä. Tule mukaan seuraamaan ja osallistu keskusteluun! Tällä hetkellä ei ole tiedossa tulevia NyytiTalkeja Instagramissa.

Katso tallenteet jälkikäteen!

Sekä Youtube- että Instagram- lähetyksistä jää tallenteet, jotka ovat jälkikäteen katsottavissa YouTube-kanavan videoista ja Instagramin IGTV-osiosta. Tallenteita voi myös katsoa alla olevasta arkistostamme. Youtube- tallenteet tekstitetään  saavutettavuusselosteemme mukaisesti. Instagram- tallenteiden litteroinnit tuotetaan myös  Nyytin saavutettavuusselosteen mukaisesti.

Anna palautetta!

Herättikö jokin NyytiTalk sinussa ajatuksia? Saitko tukea ja neuvoa omaan tai läheisesi tilanteeseen? Kerro siitä meille! Voit antaa palautetta NyytiTalk-lähetyksestä nimettömästi verkkokyselyllä.

Annina Lindberg

NyytiTalk: Uudenlaista yhteisöllisyyttä rakentamassa

Toukokuun NyytiTalkissa puhuimme yhteisöllisyydestä uudenlaisessa opiskeluarjessa. Millaiseen ”normaaliin” olemme vähitellen palaamassa? Millaisilla keinoilla rakentaa kestävää yhteisöllisyyttä, joka koskettaa kaikkia ja…

Lue lisää

Sofia Lindqvist

NyytiTalk: Miesten mielenterveys 21.1.2021

Tammikuun NyytiTalkissa aiheena on miesten mielenterveys. Miten miesten mielenterveydestä puhutaan ja ketkä puhuvat? Keskustelussa puhutaan miesten mielenterveydestä ja siitä minkälaisia…

Lue lisää

Sofia Lindqvist

NyytiTalk: Mikä kuormittaa opiskelijaa? 11.11.2020

Marraskuun NyytiTalkissa keskusteltiin opiskelijoiden jaksamisesta. Nyytin ja Yeesin yhteisessä Jaksaa, jaksaa? -hankeessa kehitetään keinoja opiskelu-uupumuksen vähentämiseksi toisella asteella. Erityisesti lukiolaisten…

Lue lisää