Hyppää sisältöön

Yksinäisyyttä ryhmissä -koulutus

Miten tukea opiskelijoita ryhmämuotoisesti yksinäisyyden kysymyksissä? Millaisissa asioissa ja miten korkeakoulutoimijana voin auttaa opiskelijoita eteenpäin kohti yhteyksiä kanssaopiskelijoihin? Millaiset asiat puhututtavat opiskelijoita yksinäisyyden suhteen?

Tule mukaan Yksinäisyyttä ryhmissä -koulutukseen oppimaan lisää yksinäisyyden kohtaamisesta ryhmämuotoisesti! Koulutus on maksuton, verkkomuotoinen koulutus (Teams), joka koostuu kahdesta koulutuspäivästä:

  • to 7.11.2024 klo 9-12
  • to 14.11.2024 klo 9-12

Kenelle?

Koulutus sopii ihan kaikille toimijoille, joilla on porukka opiskelijoita koolla ja tarve tukea opiskelijoita ryhmämuotoisesti yksinäisyyden kysymyksissä. Koulutus ei vaadi sinulta erityisosaamista; motivaatio aiheeseen ja halu tukea opiskelijoita ryhmämuotoisesti ovat jo riittävä pohja koulutukseen tulemiselle.

Miksi kannattaa tulla?

Koulutuksesta saat lisävarmuutta yksinäisyydestä puhumiseen ryhmämuotoisesti, hyviä käytännön työkaluja ja korkeakoulukontekstiin sopivia vinkkejä aiheen lähestymiseen. Koulutus on osallistava eli asioita pääsee työstämään myös itse yhdessä muun koulutusporukan kanssa.

Jokainen koulutukseen osallistuva saa itselleen painetut Yksinäisyyttä ryhmissä -ohjauskortit, jotka sisältävät tietoa ja harjoituksia hyödynnettäväksi koulutuksen jälkeen omassa työssään. Ohjauskortteja ei ole mahdollista saada painettuna mistään muualta eli tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus. Sähköiset Yksinäisyyttä ryhmissä -ohjauskortit ovat kaikkien saatavilla ja vapaasti hyödynnettävissä lähde mainiten.

Kuka koulutuksen järjestää?

Koulutuksen järjestää Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteinen Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke. Koulutuksen pohjalla toimivat Nyytin toteuttamat Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät, jotka pohjautuvat HelsinkiMission vaikuttavaksi todettuun yksinäisyystyön malliin.

Miten ja milloin mukaan?

Ilmoittaudu mukaan marraskuun Yksinäisyyttä ryhmissä -koulutukseen. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 4.11. tai jo aiemmin mikäli kaikki koulutuspaikat ovat täyttyneet (25 hlö).

Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Keneltä voin kysyä lisätietoja?

Vaaleahiuksinen hymyilevä nainen, jolla on päällään musta mekko.

Emmi Kyyhkynen, asiantuntija / Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke

emmi.kyyhkynen@nyyti.fi 

p. 0504338828

*****