Hyppää sisältöön

Mukaan vapaaehtoistoimintaan

Opiskelijana olet opiskelijan mielenterveyden paras asiantuntija. Tule mukaan!

Nyytin vapaaehtoisena pääset edistämään opiskelijoiden mielen hyvinvointia. Pienikin osallistuminen on arvokasta, sillä sinun ajatuksesi ja kokemuksesi ovat tärkeää vertaistukea toisille opiskelijoille. Panoksellasi autat luomaan sellaista opiskelukulttuuria, jossa mielenterveydellä ja myötätunnolla on väliä.

Vapaaehtoistehtävät

Ohjaajaksi etäryhmätoimintaan

Lukukausittain:

Mahdollisuuksien mukaan:

Muita tehtäviä

Kiinnostuitko toiminnasta?

Ilmoittautumislomakkeen lähettäminen ei velvoita vielä mihinkään tehtävään. Käsittelemme ilmoittautumisia kerran kuukaudessa. Kiireellisissä asioissa, ole suoraan yhteydessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaan.

Haluan mukaan – miten ilmoittaudun?

Tutustu ensin Nyytin vapaaehtoistehtäviin, siirry sen jälkeen ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi. Voit halutessasi ilmoittautua moneen tehtävään samalta lomakkeelta. Voit myös itse ehdottaa meille uutta vapaaehtoistoiminnan muotoa tai ideaa, jonka haluaisit vapaaehtoisena toteuttaa.

Lisätietoja:

Henri Heikintalo, vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
henri.heikintalo@nyyti.fi
050 557 3144

Nyytin tietosuojaseloste

Keltareunainen valkoinen neliö, jossa tekstit: Vastaa kyselyyn Nyyti ry:n viestinnästä ja vaikuta! TÄSTÄ KYSELYYN. Svara på enkäten om Nyyti rys kommunikation och påverka! KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA. Answer the survey about Nyyti ry's communication and make an impact! CLICK HERE TO RESPOND. Valkoisen alueen vasemmassa yläkulmassa on piirretty megafoni ja oikeassa alakulmassa Nyyti ry:n tunnus.