Hyppää sisältöön

Mukaan toimintaan

Millaista on, kun kokee yksinäisyyttä opiskelijana? Mitä haluaisit muiden ymmärtävän aiheesta? Millaiset asiat mahdollisesti ovat auttaneet sinua yksinäisyyden suhteen? Tai miten kehittäisit korkeakoulua ympäristönä näissä kysymyksissä? Onko aihe sinulle tärkeä ylipäänsä, ilman henkilökohtaisia kokemuksia? Tule mukaan vaikuttamaan!

Näkökulmasi ja ajatuksesi ovat tärkeitä – panoksellasi voit auttaa suuresti muita opiskelijoita. Yksinäisyys-keskustelu tarvitsee lisää monipuolisempia näkökulmia opiskelijoiden yksinäisyydestä, enemmän puhetta ylipäänsä ja aidosti opiskelijoiden tarpeisiin vastaavaa toimintaa – tässä on vaikuttamisen paikka. Sinua tarvitaan!

Tarinan tai blogin kirjoittaminen

Jaa ajatuksiasi tarinan tai blogin muodossa. Tarina on omakohtaisempi kuvaus ajatuksistasi tai kokemuksistasi, blogissa voit puolestaan tarkastella yksinäisyyttä esimerkiksi laajempana ilmiönä korkeakouluissa tai kantaaottavammin. Tarinan voimme julkaista myös itse luomallasi nimimerkillä.

Oma ideasi

Kenties sinulla itselläsi on jokin idea aiheen tiimoilta? Hienoa; voimme yhdessä miettiä toteutusta ja yhteistyötä idean toteuttamiseksi.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä:

Annina Lindberg, hankepäällikkö, Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanke  

annina.lindberg@nyyti.fi p. 050 341 7473