Hyppää sisältöön

Kokemuksia NyytiCoachingista

Opiskelijoiden kokemuksia

NyytiCoaching oli mahtava mahdollisuus päästä tutkailemaan itseään ja jännittävää elämäntilannetta eri perspektiiveistä siten, että tulevaisuus näyttää nyt jälleen astetta selkeämmältä ja toiveikkaammalta. Koen, että tämänkaltainen toiminta on äärimmäisen tärkeää, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua coachingiin esimerkiksi taloudellisista syistä. Kiitos paljon oma coachini ja Nyyti ry! Koen itseni tosi onnekkaaksi, että sain olla tässä mukana!” (Opiskelija, kevät 2022) 

”Hain coachattavaksi juuri valmistuneena ja tulevaisuudestani epävarmana. Coaching antoi minulle eväitä sanoittaa omia toiveitani työuralle ja vahvuuksiani. Sain coachingin avulla mieleisen työn ja suosittelen kokemusta kaikille.” (Opiskelija, kevät 2022) 

”Before coaching I had plans for my future but it was not organized. I had strengths but never explore it. Similarly, there were weaknesses but I had not realized it. In my opinion it is necessary that one have understanding of his own strength and weakness. Moreover, I also learned how to integrate myself in new environment and new country” (Opiskelija, kevät 2022) 

”Tämä oli juuri se palvelu, jota tarvitsin oman suunnan selkeyttämiseen. Olin epävarma siitä, kannattaako jatkaa samalla suunnalla vai voisiko vaihtoehtoja avartaa. Coaching auttoi avartamaan.” (Opiskelija, syksy 2021) 

”NyytiCoaching oli juuri sellainen palvelu, jonka koin opintojeni varrelta puuttuneen. Omaan tarpeeseen muotoutuva, elämän siirtymävaihetta tukeva henkilökohtainen tuki oli todella arvokasta. Coaching auttoi luottamaan omaan tulevaisuuteen silloinkin, kun polku ei ole vielä täysin tiedossa. Toivottavasti moni muukin pääsisi yhtä arvokkaan kokemuksen ääreen myös muissa opintojen vaiheissa.” (Opiskelija, syksy 2021) 

”Oiva väylä oman tilanteen päivitykseen ja jatkoaskelien pohtimiseen.” (Opiskelija, syksy 2021) 

”Sain paljon itseluottamusta omien vahvuuksieni suhteen, ja siitä että asiantuntijuudelleni ja työelämätaidoilleni on varmasti käyttöä työelämässä. En asettanut mitään suurta tavoitetta, mutta tuntui että menin työnhaussa eteenpäin.” (Opiskelija, syksy 2021) 

”NyytiCoaching oli todella antoisa ja hyvä kokemus. Sain todella asiantuntevan coachin, jonka kanssa oli helppo keskustella henkilökohtaisistakin aiheista. Voin todella suositella NyytiCoachingia kenelle tahansa!” (Opiskelija, syksy 2021) 

Coachien kekemuksia

Koen Nyyti-coachingin merkityksellisenä ja hyödyllisenä toimintana, kun varsinaisen päivätyöni ohella voin olla hyödyksi korkeakouluopiskelijoille heidän työuransa kannalta merkittävien aiheiden parissa. Tulee aina hyvä fiilis, kun saa ns. antaa takaisin.” (Coach, kevät 2022) 

”Hieno tapa tehdä vapaaehtoistyötä! Olla tukena ja apuna opiskelijoille. Olla johdattamassa heitä löytämään omien vahvuuksien kautta ratkaisuja.” (Coach, syksy 2021) 

”NyytiCoaching tarjosi minulle mahdollisuuden tehdä hyvää tulevaisuuden osaajille. Inspiroiminen, kannustaminen ja rohkaiseminen ovat minulle coachina sielun ruokaa. Tunsin, että antaessani sain ja että tulin itsekin ravituksi. Se tunne on nimittäin korvaamaton, kun huomaa ihmisen silmien sekä sen myötä koko maailman avautuvan. Koen olevani suorastaan etuoikeutettu, kun coachin roolissa saan kokea jotain näin suurta ja ihmeellistä.” (Coach, syksy 2021) 

”Hienoja sessioita, joissa opiskelijan tavoitteet löytyivät, karsittiin vaihtoehtoja vähemmäksi ja tie kirkastui.” (Coach, syksy 2021) 

”NyytiCoaching mahdollisti opiskelijoille pysähtymisen paikan ja ajattelukumppanuutta, mitä harvat pääsevät kokemaan opintojensa ohessa. Palautteet coachattavilta toivat esiin, miten arvokasta toimintaa tämä on ja suosittelen lämpimästi kaikkia coacheja lähtemään mukaan toimintaan.” (Coach, syksy 2021) 

”Coaching näkökulmasta osallistuminen oli tosi sujuvaa ja vaivatonta. Helppo tapa tehdä Pro bono-coachausta ja auttaa työuran alkutaipaleella olevia eteenpäin. Pystyin ottamaan juuri sen verran coachattavia kuin sen hetkinen oma (työ)tilanne mahdollisti.” (Coach, syksy 2021) 

”Erinomainen tapa olla tukena opiskelijoille ja toimia vapaaehtoistyössä hyödyntäen omia vahvuuksia.” (Syksy 2021) 

”Vahvasti myös itseä coachina palkitseva tapa auttaa nuoria työelämään.” (Coach, syksy 2021)