Hyppää sisältöön

Tule coachiksi 

Kiinnostaisiko sinua opiskelijoiden coachaaminen oman suunnan löytämisessä ja työelämään siirtymisessä? Haluaisitko tukea nuoria aikuisia oman suunnan löytämisessä sekä ammatillisten tavoitteiden ja mahdollisuuksien tunnistamisessa? Tule mukaan NyytiCoachingiin!

Järjestämme NyytiCoaching-ohjelmia kerran lukukaudessa. Haku coachiksi kevään 2024 NyytiCoaching-ohjelmaan on nyt käynnissä. Lisätietoa NyytiCoachingista ja coachiksi hakeutumisesta löydät alta.

Mistä kyse? 

NyytiCoachingin tavoitteena on tukea korkeakouluopiskelijaa työelämään siirtymisessä ja oman suunnan hahmottamisessa. Kyse on yksilövalmennuksesta, jossa coach auttaa opiskelijaa selkeyttämään tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan työelämään siirtymisen kynnyksellä.

Coachingprosessiin sisältyy kolme tapaamista (á 60 min) coachin ja coachattavan kesken, jotka toteutetaan pääasiassa verkkovälitteisesti. Tapaamiset järjestetään noin kahden viikon välein. Työskentelyssä voidaan hyödyntää myös ennakko- ja välitehtäviä.

NyytiCoaching on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville kaikkialla Suomessa. Coachingia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toimintaa koordinoi Nyyti ry ja sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä toimintamuodon perustajien, ammatticoachien Inkeri Ruuskan ja Hanna-Kaisa Lindforsin sekä koko valtakunnallisen ammatticoach-verkoston kanssa.

Miten hakea coachiksi? 

Järjestämme NyytiCoachingia säännöllisesti, kerran lukukaudessa. Haemme nyt coacheja mukaan kevään 2024 toimintaan. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan keväänNyytiCoaching-ohjelmaan, voit hakea coachiksi oheisella lomakkeella. Haku on käynnissä 31.12.2023 saakka ja olemme yhteydessä kaikkiin hakeneisiin tammikuussa. Varsinainen coaching-prosessi tapahtuu helmi-toukokuussa 2024.

Hae coachiksi kevään 2024 NyytiCoaching-ohjelmaan oheiselle lomakkeella.

NyytiCoachingia toteutetaan pro bono -periaatteella, eli coachit ovat toiminnassa mukana vapaaehtoisperiaatteella ja coaching on opiskelijoille maksutonta. Coacheilta edellytetään vähintään 60 tuntia ICF:n ja/tai EMCC:n hyväksymää coach-koulutusta ja käytännön kokemusta coachingtyöstä

Lue lisää: 

Hieno tapa tehdä vapaaehtoistyötä! Olla tukena ja apuna opiskelijoille. Olla johdattamassa heitä löytämään omien vahvuuksien kautta ratkaisuja.

Coach, syksy 2021

Lisätietoja: asiantuntija Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624 

Keltareunainen valkoinen neliö, jossa tekstit: Vastaa kyselyyn Nyyti ry:n viestinnästä ja vaikuta! TÄSTÄ KYSELYYN. Svara på enkäten om Nyyti rys kommunikation och påverka! KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA. Answer the survey about Nyyti ry's communication and make an impact! CLICK HERE TO RESPOND. Valkoisen alueen vasemmassa yläkulmassa on piirretty megafoni ja oikeassa alakulmassa Nyyti ry:n tunnus.