Hyppää sisältöön

Tule coachiksi 

Kiinnostaisiko sinua opiskelijoiden coachaaminen oman suunnan löytämisessä ja työelämään siirtymisessä? Haluaisitko tukea nuoria aikuisia oman suunnan löytämisessä sekä ammatillisten tavoitteiden ja mahdollisuuksien tunnistamisessa? Tule mukaan NyytiCoachingiin!

Järjestämme NyytiCoaching-ohjelmia kerran lukukaudessa. Haku coachiksi syksyn 2024 NyytiCoaching-ohjelmaan on käynnissä. Lisätietoa NyytiCoachingista ja coachiksi hakeutumisesta löydät alta.

Mistä kyse? 

NyytiCoachingin tavoitteena on tukea korkeakouluopiskelijaa työelämään siirtymisessä ja oman suunnan hahmottamisessa. Kyse on yksilövalmennuksesta, jossa coach auttaa opiskelijaa selkeyttämään tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan työelämään siirtymisen kynnyksellä.

Coachingprosessiin sisältyy kolme tapaamista (á 60 min) coachin ja coachattavan kesken, jotka toteutetaan pääasiassa verkkovälitteisesti. Tapaamiset järjestetään noin kahden viikon välein. Työskentelyssä voidaan hyödyntää myös ennakko- ja välitehtäviä.

NyytiCoaching on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville kaikkialla Suomessa. Coachingia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toimintaa koordinoi Nyyti ry ja sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä toimintamuodon perustajien, ammatticoachien Inkeri Ruuskan ja Hanna-Kaisa Lindforsin sekä koko valtakunnallisen ammatticoach-verkoston kanssa.

Miten hakea coachiksi? 

Järjestämme NyytiCoachingia säännöllisesti, kerran lukukaudessa. Haku coachiksi syksyn 2024 NyytiCoaching-ohjelmaan on parhaillaan käynnissä, hakulinkin löydät alta. Haethan mukaan 31.8.2024 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakeneisiin syyskuussa ja varsinainen coaching-prosessi tapahtuu loka-joulukuussa.

Hae coachiksi syksyn 2024 NyytiCoaching-ohjelmaan oheisella lomakkeella.

NyytiCoachingia toteutetaan pro bono -periaatteella, eli coachit ovat toiminnassa mukana vapaaehtoisperiaatteella ja coaching on opiskelijoille maksutonta. Coacheilta edellytetään vähintään 60 tuntia ICF:n ja/tai EMCC:n hyväksymää coach-koulutusta ja käytännön kokemusta coachingtyöstä

Lue lisää: 

Hieno tapa tehdä vapaaehtoistyötä! Olla tukena ja apuna opiskelijoille. Olla johdattamassa heitä löytämään omien vahvuuksien kautta ratkaisuja.

Coach, syksy 2021

Lisätietoja: asiantuntija Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624