Hyppää sisältöön

Tule coachiksi 

Kiinnostaisiko sinua opiskelijoiden coachaaminen oman suunnan löytämisessä ja työelämään siirtymisessä? Haluaisitko tukea nuoria aikuisia itsetuntemuksen lisäämisessä sekä ammatillisten tavoitteiden ja mahdollisuuksien tunnistamisessa?  

NyytiCoachingissa tämä on mahdollista! Järjestämme NyytiCoaching-ohjelmia kerran lukukaudessa. Seuraava coach-haku kevään 2023 NyytiCaching-ohjelmaan tapahtuu tammikuussa 2023. Lisätietoa NyytiCoachingista ja coachiksi hakemisesta löydät alta. Tervetuloa mukaan!

Mistä kyse? 

NyytiCoachingin tavoitteena on tukea korkeakouluopiskelijaa työelämään siirtymisessä ja oman suunnan hahmottamisessa. Kyse on yksilövalmennuksesta, jossa coach auttaa opiskelijaa selkeyttämään tavoitteitaan ja mahdollisuuksiaan työelämään siirtymisen kynnyksellä.

Coachingprosessiin sisältyy kolme tapaamista (á 60 min) coachin ja coachattavan kesken, jotka toteutetaan pääasiassa verkkovälitteisesti. Tapaamiset järjestetään noin kahden viikon välein. Työskentelyssä voidaan hyödyntää myös ennakko- ja välitehtäviä.

NyytiCoaching on suunnattu opintojensa loppuvaiheessa oleville ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille sekä tohtorikoulutettaville kaikkialla Suomessa. Coachingia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toimintaa koordinoi Nyyti ry ja sitä tehdään tiiviissä yhteistyössä toimintamuodon perustajien, ammatticoachien Inkeri Ruuskan ja Hanna-Kaisa Lindforsin sekä koko valtakunnallisen ammatticoach-verkoston kanssa.

Miten hakea coachiksi? 

Haku coachiksi syksyn 2022 NyytiCoaching-ohjelmaan on päättynyt. Kiitos kaikille mukaan hakeneille, olemme teihin yhteydessä syyskuun kuluessa. Varsinaiset coaching-prosessit tapahtuvat itsenäisesti coachin ja opiskelijan kesken loka-joulukuun aikana.

Seuraavan kerran coachiksi voi hakea tammikuussa 2023, jolloin haemme coacheja kevään 2023 NyytiCoaching-ohjelmaan. Tarkemmat hakuohjeet sekä ilmoittautumislomake julkaistaan tällä sivulla tammikuussa 2023, pysythän siis kuulolla!

NyytiCoachingia toteutetaan pro bono -periaatteella, eli coachit ovat toiminnassa mukana vapaaehtoisperiaatteella ja coaching on opiskelijoille maksutonta. Coacheilta edellytetään vähintään 60 tuntia ICF:n ja/tai EMCC:n hyväksymää coach-koulutusta ja käytännön kokemusta coachingtyöstä. 

Lue lisää: 

Hieno tapa tehdä vapaaehtoistyötä! Olla tukena ja apuna opiskelijoille. Olla johdattamassa heitä löytämään omien vahvuuksien kautta ratkaisuja.

Coach, syksy 2021

Lisätietoja: asiantuntija Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624