Facebook Livet

Facebook Liveissä käsitellään erilaisia opiskelijan elämään ja hyvinvointiin liittyviä ajankohtaisia teemoja. Lähetyksissä keskustellaan mm. ihmissuhteista, opiskelusta sekä arjessa jaksamisesta. Facebook Live ilmestyy kerran kuussa Nyytin Facebook-sivulla, josta lähetykset ovat katseltavissa myös jälkikäteen. Tule mukaan seuraamaan ja osallistu keskusteluun!

FB-livet syksyllä 2018:

Tiistai 25.9. klo 19 – 19.30: Mukaan porukoihin? >> Katso lähetyksen tapahtumasivu Facebookissa

Tiistai 30.10. klo 19 – 19.30: Opiskelu ja opinnot

Tiistai 27.11. klo 19 – 19.30: Jaksaminen

Tiistai 18.12. klo 19 – 19.30: Riippuvuudet

Mukana lähetyksissä on kiinnostavia opiskelija- ja asiantuntijavieraita. Vakiovieraana toimii Nyytin psykologi Elina Marttinen. Lähetyksiä houstaa Samokin asiantuntija Eero Löytömäki.

Facebook Livejä voi katsoa yksin tai yhdessä. Kerätkää porukka kasaan, keittäkää vaikka kahvit ja pitäkää huilitauko FB-liven puolituntisen parissa. Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. Voitte heittää niitä kehiin niin lähetyksen aikana kuin etukäteen lähetysten FB-tapahtumasivuilla.

Facebook Liven järjestävät yhdessä Nyyti ry, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.