Facebook Livet

Facebook Livet


Facebook Liveissä käsitellään erilaisia opiskelijan elämään ja hyvinvointiin liittyviä ajankohtaisia teemoja. Lähetyksissä keskustellaan mm. ihmissuhteista, opiskelusta sekä arjessa jaksamisesta. Facebook Live ilmestyy kerran kuussa Nyytin Facebook-sivulla, josta lähetykset ovat katseltavissa myös jälkikäteen. Tule mukaan seuraamaan ja osallistu keskusteluun!

FB-livet syksyllä 2018:

Tiistai 25.9. klo 19 – 19.30: Mukaan porukoihin? >> Katso lähetyksen livetaltiointi Facebookissa

Tiistai 30.10. klo 19 – 19.30: Apua! Opinnot ahdistaa? >> Katso lähetyksen tapahtumasivu Facebookista

Lisätietoa ja lukuvinkkejä teemasta “Apua! Opinnot ahdistaa?”:

Tiistai 27.11. klo 19 – 19.30: Jaksaminen

Tiistai 18.12. klo 19 – 19.30: Riippuvuudet

Mukana lähetyksissä on kiinnostavia opiskelija- ja asiantuntijavieraita. Vakiovieraana toimii Nyytin psykologi Elina Marttinen. Lähetyksiä houstaa Samokin asiantuntija Eero Löytömäki.

Facebook Livejä voi katsoa yksin tai yhdessä. Kerätkää porukka kasaan, keittäkää vaikka kahvit ja pitäkää huilitauko FB-liven puolituntisen parissa. Otamme myös mielellään vastaan teidän kysymyksiä. Voitte heittää niitä kehiin niin lähetyksen aikana kuin etukäteen lähetysten FB-tapahtumasivuilla tai Twitterissä tunnisteella #hyvinvointilive.

Facebook Liven järjestävät yhdessä Nyyti ry, Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS sekä Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL.

Vastaa kyselyyn Nyytin verkkotoiminnasta ja voita lahjakortti

Keräämme palautetta ja kehittämisehdotuksia Nyyti ry:n verkkotoiminnasta ja -sivustosta. Mielipiteesi on meille tärkeä ja se auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Kysely on tarkoitettu sekä opiskelijoille (korkea- ja toinen aste) että heidän parissaan toimiville ammattilaisille. Kyselyn tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastaaja ole tunnistettavissa vastauksista.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin.

Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Opiskelija – pääset vastaaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-OPISKELIJAT

Ammattilainen – pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-AMMATTILAISET