Sofia Lindqvist

Tammikuun NyytiTalkissa aiheena on miesten mielenterveys. Miten miesten mielenterveydestä puhutaan ja ketkä puhuvat? Keskustelussa puhutaan miesten mielenterveydestä ja siitä minkälaisia piirteitä ja puhetapoja siihen liittyy.

Keskustelemassa NyytiTalkissa ovat Jukka Oksanen, psykologian lehtori Metropolia ammattikorkeakoulusta, Samuli Hietala, nuorten asiantuntija Väestöliiton Poikien Puhelimesta sekä Touko Niinimäki, sosiaalipolitiikan asiantuntija Suomen ylioppilaskuntien liitosta. Keskustelua luotsaa Nyytin Tuomas Meriö.

Herättikö NyytiTalk sinussa ajatuksia? Saitko tukea ja neuvoa omaan tai läheisesi tilanteeseen? Kerro siitä meille! Voit antaa palautetta NyytiTalk-lähetyksestä nimettömällä verkkokyselyllä.

3 vastausta aiheeseen “NyytiTalk: Miesten mielenterveys 21.1.2021”

  1. Julius Valve

    Todella hyvä ja tärkeä keskustelu. Olisin mielelläni kuullut vielä tunninkin lisää.

  2. juho k.

    Kiitos tästä, ja komppaan Juliusta: tätä olisi kuunnellut mielellään pidemmänkin pätkän.

  3. Sofia Lindqvist

    Hienoa Julius ja Juho, että sisältö kolahti! Jos lisäkeskustelu kiinnostaa, suosittelen, että ilmoittaudutte mukaan Miesten vuoro -vertaiskekustelutuokioihin, jotka alkavat 9.2. ja jatkuvat joka kolmantena tiistaina kello 18-20 aina 25.5. asti. Mukaan voi liittyä milloin tahansa, vaikka ei olisi osallistunut aiempiin kertoihin. Lisätietoja omassa uutisessa: https://www.nyyti.fi/uutinen/kevaalla-2021-on-miesten-vuoro/