Hoppa till innehåll

NyytiTalk

NyytiTalk finns för att vi ska tala mer om psykisk hälsa och studieförmåga tillsammans. NyytiTalk streamas live på Nyytis YouTubekanal och den behandlar studerandes liv och välmående tillsammans med intressanta gäster. Du kan delta i NyytiTalken genom att följa sändningen, skriva i YouTubechatten under sändningen eller genom att titta på inspelningen senare. Häng med, sinnet är viktigt!

NyytiTalksändningarna på YouTube räcker cirka 30 minuter och de har formen av en paneldiskussion med 2–3 gäster. Inspelningarna av  de NyytiTalkdiskussioner som sänts efter 23.9.2020 förses inom två veckor med textning på samma språk som sändningen gjorts på.

NyytiTalk goes Instagram

Utöver NyytiTalk-sändningarna på YouTube gör vi också så kallade NyytiTalk goes Instagram-sändningar. De tillkommer oftast men inte alltid på kortare varsel, har i regel bara en gäst och kan vara längre, 30–60 minuter.

Kommande NyytiTalk goes Instagram-sändningar

För tillfället finns ingen sändning inplanerad.

Ge respons

Väckte någon NyytiTalk tankar hos dig? Fick du stöd och råd för din egen eller någon närståendes situation? Ge gärna respons på NyytiTalk-sändningarna via webbformuläret.

Till YouTubekanalen

Läs mer om tidigare och kommande NyytiTalks på finska.

Sofia Lindqvist

NyytiTalk 8.4.2021: Hjälp! Vad, var och hur?

Från början av år 2021 har Studenternas hälsovårdsstiftelse (SHVS) hand om både universitets- och yrkeshögskolestuderandenas studerandehälsovård. Tjänsterna kan ännu vara…

Läs mer