Hoppa till innehåll

Grupper

I grupperna, som förverkligas på webben, kan du fördjupa dig i ett särskilt tema i en mindre grupp.  Grupperna förverkligas i en säker, sluten webbmiljö och diskussionen kan endast läsas av gruppens medlemmar. Som moderator för grupperna fungerar Nyytis personal tillsammans med sakkunniga inom olika ämnen.

Syftet med grupperna är att erbjuda kamratstöd samt ge nya synvinklar och lösningar. Diskussionen sker anonymt. Grupperna är avgiftsfria och de är riktade främst till studerande mellan 18–35 år.

Trimma din tidshantering

En gång i året erbjuder vi en sluten webbgrupp i tidshantering. Gruppen förverkligas via Discord. En anställd vid Nyyti fungerar som instruktör. Webbgruppen pågår i fem (5) veckor, och varje vecka har sitt eget tema kring tidshantering. Dessutom ingår olika övningar i tidshantering, samt gruppchattar eller diskussioner på distans. När följande grupp närmar sig hittar du mer info på den här sidan.

Önskemål?

Fyll gärna i vårt responsformulär nedan och tala om för oss ifall du skulle önska en grupp på svenska och i så fall kring vilket tema!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.