Hoppa till innehåll

Chatt

Nyytis Chatt är en plats för gemensamt tanke- och erfarenhetsutbyte. I chatten i gruppform kan en diskutera olika teman som berör studerandes vardag och liv. Chatten är för studenter 18 år och äldre. Du kan chatta helt anonymt och ingen förhandsanmälan behövs. Nyytis volontärer eller anställda är alltid med i diskussionen. Kom ihåg att bete dig enligt principerna för ett tryggare rum.

Nyytis Chatt tar nu julledigt! Nästa år fortsätter vi med både bekanta och nya teman.

HUR KOMMER JAG MED I CHATTEN?

När du ser ett pop up fönster med text ”Välkommen till Nyytis Chatt” på den här sidan, är chatten öppen. Ange ett smeknamn och tryck på ”Starta chatt” för att komma in i chatten. Kolla tidtabellen för kommande chattar på svenska nedan.

Kom gärna med, 

oroa dig inte för stavning eller flyt 

– det viktigaste är att vara med!

Chattar på svenska kl. 18-20:

Klicka på chattrubriken och se mer information.

  • Tis 17.1 Prestationsångest i studierna
  • Tis 7.2 Hur återhämta sig från utbrändhet?

Chattens dataskydd

Webbplatsen Nyyti.fi använder en tredjepartsapplikation för att tillhandahålla gruppchatten till användarna. Chatten drivs på plattformen Ninchat. Nyyti ry samlar inte in personuppgifter av användarna under chattdiskussionerna. De anonyma diskussionerna som genereras i chatten sparas för arbetshandledningsändamål såväl som för eventuell forskningsanvändning. Om diskussionsmaterial överlämnas för forskningssyften ser Nyyti ry till att det inte innehåller identifierbara personuppgifter. Du hittar mer information om Nyytis dataskyddspolicy här (tyvärr tills vidare bara på finska).

Är det långt till Nyytis nästa chatt?

Ingen fara! Luckans chatt- och telefonkalender samlar alla aktörer som erbjuder chatt- och telefonstöd till barn och unga på svenska i Finland.