Henri Heikintalo

Millaisessa arvomaailmassa sinä elät? Oletko koskaan miettinyt, millaisten arvojen perusteella teet tai olet tehnyt valintoja esim. opintojesi suhteen?

Nyytin IG- livesarjassa NyytiTalk goes Instagramissa käydään rentoa juttelua opiskelijoiden elämää koskettavista aiheista. Tässä livessä pääsimme kuulemaan mielenkiintoista pohdintaa arvoista, oman tien hahmottamisesta ja elintärkeistä valinnoista, kun Lindan haastateltavana vieraili sisu- tutkija ja positiivisen psykologian uranuurtaja Emilia Lahti 😍 @emilialahti.official

💪

Emilia on kansainvälisesti tunnettu puhuja, tutkija ja vaikuttaja aiheista sisu, rohkeus, johtaminen ja sisäinen voima. Hänen tutkimustyönsä suomalaisesta ”sisusta” on esitelty maailmanlaajuisesti niin arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa kuin kansainvälisissä mediakanavissa. Emilia on myös Suomen Positiivisen Psykologian yhdistyksen @positiivinen.psykologia  ja väkivaltaa vastustavan #SisuNotSilence – liikkeen perustajajäseniä. Hän on myös avoimesti puhunut kokemuksistaan parisuhdeväkivallasta, ja kuinka hänen elämänvalintansa ovat linkittyneet hänen tutkimustyöhönsä.

📚💻🕵️

Miten Emilia sitten päätyi tekemään tämän kaiken?

Voiko omia mielenkiinnon kohteita tieteellisesti tutkia?

Mitä sisu on?

Katso tallenne, niin kuulet! 😉

Live litteroidaan jälkikäteen verkkosivuillemme saavutettavuusselosteemme mukaisesti ja litteriointi ilmestyy tuolloin tänne.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Nyyti ry (@nyytiry) jakama julkaisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *