Hyppää sisältöön

VERTAISTUOKIOT OPPIMISEN HAASTEITA KOKEVILLE OPISKELIJOILLE

JUMITTAAKO OPISKELU? TULEEKO TENTEISTÄ HYLSYJÄ? VENYVÄTKÖ OPINNOT?


Ei ole ollenkaan tavatonta, että korkeakouluopiskelijoilla tavataan oppimisen haasteita. Haasteet voivat olla myös väliaikaisia ja liittyä esimerkiksi mielenterveyden haasteisiin, taloudelliseen tilanteeseen tai kuormittavaan elämäntilanteeseen.

Mitä kaikkea oppimisen haasteet voivat olla? Miten niitä voi tunnistaa? Ja mistä voi saada apua? Tule oppimisen haasteita käsitteleviin vertaistuokioihin kuuntelemaan ja keskustelemaan toisten opiskelijoiden, vertaisohjaajan sekä Erilaisten oppijoiden liiton asiantuntijoiden Riikan ja Pasin kanssa viikoittain vaihtuvista teemoista.

Tuokiot järjestetään ohjatusti Zoomissa keskiviikkoisin klo 15.00-16.30 neljän viikon ajan 15.5.-5.6.2024. Tuokioille pääsee mukaan anonyymisti ja maksuttomasti ennakkoilmoittautumisen kautta. Tuokioon voit tulla vaikka joka viikko tai vain kerran – ihan oman fiiliksesi mukaan!

Voit osallistua tuokioihin omalla nimelläsi, lempinimelläsi tai anonyymillä nimimerkillä. Mukaan voi tulla kuuntelemaan sekä keskustelemaan video- ja ääniyhteyden tai chatin kautta.

Tuokiot alkavat rennolla ja lyhyellä esittäytymiskierroksella, jonka jälkeen asiantuntija pitää lyhyen alustuksen päivän teemasta. Sen jälkeen osallistujat pääsevät Flinga-sivuston avulla toivomaan anonyymisti, mistä teeman sisällä juteltaisiin. Tämän jälkeen luvassa on vapaamuotoista ja lämminhenkistä keskustelua sekä vinkkien jakamista näistä kiinnostavista aiheista. Tuokioilla noudatetaan Nyytin turvallisemman tilan periaatteita, joihin sitoudutaan ilmoittautuessa.

AJANKOHDAT JA TEEMAT:

Klikkaamalla tuokion nimeä näet lisätietoja tuokiosta.

ILMOITTAUTUMINEN

Paikkoja tuokioille on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat automaattisen yhteenvedon antamaasi sähköpostiin, sekä ennen tuokion alkua linkin Zoomiin. Mikäli sinulle tulee este, ilmoitathan siitä sähköpostitse essi.rantanen@nyyti.fi, jotta voimme antaa paikkasi seuraavalle jonossa. Jos kysely on sulkeutunut paikkojen täytyttyä, mutta haluaisit jäädä jonoon, laittaisitko sähköpostia osoitteeseen essi.rantanen@nyyti.fi, kiitos!

Ilmoittaudu tuokioihin täällä!

HERÄSIKÖ KYSYTTÄVÄÄ VERTAISTUOKIOISTA?

Ota rohkeasti yhteyttä essi.rantanen@nyyti.fi