Hyppää sisältöön

MiehenTila yksilöohjaus

Mietityttääkö ajatus vertaisryhmiin osallistumisesta? Kaipaisitko ensin mahdollisuutta jäsentää ajatuksiasi ja käydä läpi elämäntilannettasi ohjaajan kanssa? Ilmoittaudu yksilöohjaukseen! 

Ohjauskerroille on jatkuva ilmoittautuminen. Paikkoja on rajoitetusti.

Kenelle?

Yksilöohjaus on tarkoitettu sinulle 18-29-vuotias miesopiskelija, joka haluat käydä läpi elämäntilannettasi, tunteitasi ja ajatuksiasi sekä löytää keinoja niistä puhumiseen. Yksilöohjauksen tarkoituksena on tukea MiehenTila-hankkeen vertaisryhmätoimintaan osallistumista ja pohtia sen soveltumista tarpeisiisi. Ohjauskertoja pidetään tarpeen mukaan 1-3 kpl, jonka jälkeen ohjattavan on mahdollista jatkaa ryhmätoiminnan parissa.

Olet tervetullut yksilöohjaukseen omana itsenäsi elämäntilanteesta riippumatta.
Osallistuminen ei edellytä diagnoosia, lähetettä, traumaa tai kriisiä – halu keskustella riittää.

Käytännön toteutus

Yksilöohjaus toteutetaan Zoom-videopuheluna, jonka myötä voit osallistua ohjaukseen mistä päin Suomea tahansa.

Ohjauskerrat kestävät korkeintaan 45 minuuttia ja niitä on varattu enintään kolme ohjattavaa kohden. Ohjauskertojen ajankohdasta ja lukumäärästä sovitaan yksilöllisesti ohjattavan ja ohjaajan välillä. Yksilöohjauksia toteuttavat hankkeen vertaisryhmien vetämisestä vastaavat työntekijät.

Ilmoittautumisen jälkeen ohjaaja on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi ensimmäisen tapaamiskerran toteutuksesta. Muista jättää ilmoittautumislomakkeelle sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi yhteydenottoa varten.

Huomioitahan, että yksilöohjaus ei ole psyko- tai lyhytterapiaa, coachausta, kriisityötä, mentorointia tai valmennusta. Yksilöohjauksen tarkoituksena on tukea ryhmätoimintaan osallistumista sekä tarjota keinoja omien ajatusten ja tunteiden sanoittamiseen.

Mikäli sinulla on vakava kriisi tai kaipaat tukea akuuttiin mielenterveyden häiriöön tai itsetuhoisuuteen, olethan yhteydessä lähimpään terveyskeskukseen tai hoitavaan lääkäriisi. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112.

Keltareunainen valkoinen neliö, jossa tekstit: Vastaa kyselyyn Nyyti ry:n viestinnästä ja vaikuta! TÄSTÄ KYSELYYN. Svara på enkäten om Nyyti rys kommunikation och påverka! KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA. Answer the survey about Nyyti ry's communication and make an impact! CLICK HERE TO RESPOND. Valkoisen alueen vasemmassa yläkulmassa on piirretty megafoni ja oikeassa alakulmassa Nyyti ry:n tunnus.