Hyppää sisältöön

Video: opinnot eivät kadonneetkaan

Opinnot eivät kadonneetkaan -video kertoo opiskelijan tarinan uupumisesta, avun hakemisesta sekä uskalluksesta luottaa siihen, että opinnot odottavat. Koska oma terveys on tärkein.

On tilanteita, joissa voi tuntua mahdottomalta jättää opinnot odottamaan. Opetussuunnitelmat vanhenevat, opinto-oikeus vanhenee tai opiskelun rahoitus päättyy.  Tai puuttuva kurssi järjestetään vain kerran vuodessa, eikä sitä voi jatkaa keskeneräisenä.

Videon tärkeä viesti on kuitenkin, että vaikeassa tilanteessa opiskelijalla olisi uskallusta lähteä selvittämään asioita, ja hakea neuvoja häpeämättä tilannettaan. Lisäksi videossa muistutetaan mahdollisuudesta, josta ei aina tiedetä riittävästi: sairauslomalla opiskeleminen.

Voit katsoa videon tästä linkistä (linkki vie Nyyti ry:n YouTube tilille)

Keltareunainen valkoinen neliö, jossa tekstit: Vastaa kyselyyn Nyyti ry:n viestinnästä ja vaikuta! TÄSTÄ KYSELYYN. Svara på enkäten om Nyyti rys kommunikation och påverka! KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA. Answer the survey about Nyyti ry's communication and make an impact! CLICK HERE TO RESPOND. Valkoisen alueen vasemmassa yläkulmassa on piirretty megafoni ja oikeassa alakulmassa Nyyti ry:n tunnus.