Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme!   

Juhlapyhät rytmittävät opiskeluvuotta ja tarjoavat taukoa arjesta. Toisaalta juhlapyhiin liittyy paljon normeja siitä, miten ja kenen kanssa niitä tulisi viettää. Erityisen sitkeässä tuntuu olevan käsitys, että joulua tulisi viettää syntymäperheen tai -suvun kanssa. Kaikki eivät kuitenkaan koe oloaan turvalliseksi ja tervetulleeksi syntymäperheen luona. Toisille syntymäperhettä tärkeämmäksi on muodostunut valittu perhe, ystäväporukka tai muu yhteisö. Joillekuille juhlapyhät voivat korostaa yksinäisyyden tunteita. Juhlapyhiin kaikkinensa voi siis liittyä paljon ristiriitaisia fiiliksiä.

Voisiko joulun viettää ihan omannäköisesti? Chatissa pohditaan juuri itselle sopivia tapoja viettää joulun aikaa: niin itsekseen kuin toisten kanssa.

Siis mikä ihmeen Nyytin Chat?  

Se on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle! Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Chat on tarkoitettu täysi-ikäisille opiskelijoille. Mukana juttelemassa ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Chatissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Tule rohkeasti mukaan, ole huoleti oikeinkirjoituksesta tai kirjoituksen sujuvuudesta – tärkeintä on, että olet mukana!