Tule mukaan juttelemaan chat-sivustoltamme!   

Parisuhteen ei kuulu satuttaa, mutta joskus voi havahtua tilanteeseen, jossa näin tapahtuu. Satuttava käytös voi olla monenlaista – se voi olla nimittelyä, alentamista, kontrollointia, mustasukkaisuutta tai fyysistä satuttamista.

Tällä kertaa Nyytin chatissä jutellaan yhdessä turvallisesta parisuhteesta, tunnesäätelytaidoista sekä omien rajojen tunnistamisesta. Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, joita mietityttää parisuhteen hyvinvointi. Voit olla kokenut satuttavaa käytöstä parisuhteessasi tai olet huolissasi omista toimintatavoistasi – keskustelussa otetaan huomioon kaikkien näkökulmat. Keskustelemassa on myös väkivaltatyön asiantuntija Maria Akatemiasta.

Siis mikä ihmeen Nyytin Chat?  

Se on paikka opiskelijoiden yhteiselle ajatusten ja kokemusten vaihdolle! Ryhmämuotoisessa chatissä jutellaan anonyymisti erilaisista opiskelijan arkea ja elämää koskettavista asioista vaihtuvin teemoin. Chatteihin pääset mukaan ilman ennakkoilmoittautumista sekä ilmaiseksi. Chat on tarkoitettu täysi-ikäisille opiskelijoille. Mukana juttelemassa ovat aina myös Nyytin vaparit tai työntekijä. Chatissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.  

TULE ROHKEASTI MUKAAN, OLE HUOLETI OIKEINKIRJOITUKSESTA TAI KIRJOITUKSEN SUJUVUUDESTA – TÄRKEINTÄ ON, ETTÄ OLET MUKANA!