Hyppää sisältöön

Homo Studiensis

Koronapandemia ja yhteiskunnan kovat vaatimukset ovat ajaneet tämän yhteisöllisen lajin ahtaalle 2020-luvulla. Nyyti ry julisti Homo studiensis (onnellinen opiskelija) -lajin uhanalaiseksi 1.5.2022.

Musta suorakaiteen muotoinen pohja, jonka vasemmassa kolmanneksessa Keltainen neliö, jossa piirretty mustavalkoinen silmä, jossa iiriksen vasen puoli on musta ja oikea puoli muodostuu aaltoilevista viivoista. Silmän alla teksti: Pelasta HOMO STUDIENSIS (onnellinen opiskelija) Oikealla puolella on kuvaus Homo studiensis -lajista: Tunnetaan kansanomaisella nimellä onnellinen opiskelija. Alalaji: Homp sapiens. Populaatio: n. 500.000. Piirteet: lajille tyypillistä yksilöllisyys, silti voidaan havaita yleisiä piirteitä, kuten sosiaalisuus, innovaatiokyky ja energisyys. Homo sapiensista lajin erottaa muun muassa reppu ja haalari. Silmät osoittavat usein digitaaliseen päätelaitteeseen tai kirjaan. Pituus keskimäärin 130–210 cm. Levinneisyys: laji on yleinen koko maassa ja lajin edustajia tavataan erityisesti korkeakouluissa. Koronapandemia ja yhteiskunnan kovat vaatimukset ovat ajaneet tämän yhteisöllisen lajin ahtaalle 2020-luvulla. Nyyti ry julisti Homo studiensis (onnellinen opiskelija) -lajin uhanalaiseksi 1.5.2022.

HOMO STUDIENSIS – Tunnetaan kansanomaisella nimellä onnellinen opiskelija.

  • Alalaji: Homq sapiens.
  • Populaatio: n. 500.000.
  • Piirteet: lajille tyypillistä yksilöllisyys, silti voidaan havaita yleisiä piirteitä, kuten sosiaalisuus, innovaatiokyky ja energisyys. Homo sapiensista lajin erottaa muun muassa reppu ja haalari. Silmät osoittavat usein digitaaliseen päätelaitteeseen tai kirjaan.
  • Pituus keskimäärin 130–210 cm.
  • Levinneisyys: laji on yleinen koko maassa ja lajin edustajia tavataan erityisesti korkeakouluissa.

HOMO STUDIENSIS -materiaali on vapaasti käytettävissä – tutki, käytä ja tee oma postaus. Löydät materiaalin täältä