Nyyti ry:n ja Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen yhteistyökurssilla opiskelijat järjestävät erilaisia vertaistuellisia tapahtumia toisille opiskelijoille. Tule rohkeasti käväisemään ja kutsu kaveritkin mukaan – kaikissa tapahtumissa on luvassa antoisia keskusteluja, mukavaa tekemistä ja mahdollisuuksia uusiin tutustumisiin ja oivalluksiin!

Luova tauko -taideillat

Pidä luova tauko ja tule mukaan taideiltoihin! Tarjoamme välineet, pientä purtavaa ja opastusta oman mielesi mukaan. Ilmoittautuminen ja lisätietoa täältä. Voit myös tulla poikkeamaan ja osallistua, jos tilaa riittää.

2.4. Runoilta

4.4. Maalausilta

9.4. Piirrustusilta

10.4. Virkkaus- ja punontailta

Paikkana jokaisella kerralla Linna K112, Tampereen yliopiston keskustakampus. Kellonaikana jokaisella kerralla 17.15-18.45.

Hyvän mielen kevätsiivous 8.4. klo 14-18

Oletko sinäkin kyllästynyt katsomaan kadun reunojen roskia ja haluaisit katsella mieluummin kevään kukintaa ja vehreää ruohoa? Jos vastauksesi on kyllä, lähde mukaan Nyyti ry:n ja Interaktio ry:n yhteistyötapahtumaan, jossa puhdistamme yhdessä Tampereen katukuvaa lumen alta paljastuneista roskista.

Tapahtuman lähtö alkaa Sorsapuistosta.

Ruokaa ja vertaistukea 8.4. klo 17-21

Kaipaatko vertaistukea mukavan tekemisen parissa? Haluatko ilmaisen aterian? Tämä tapahtuma on juuri sinulle! Tapahtumassa on mahdollista osallistua yhteiseen ruoanlaittoon ja jakaa kokemuksia opiskelijan mielenterveyteen ja jaksamiseen vaikuttavista asioista. Tapahtumaan voi osallistua myös vaikka ei osallistuisi ruoanlaittoon, vaan paikalle voi tulla myös hengailemaan ja jakamaan kokemuksia.

Paikkana TOAS Ilmari, Itsenäisyydenkatu 9.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa täältä.

Hyvinvointia ja herkkuja 17.4. klo 12-15

Vertaistukea, harjoituksia ja herkkuja generalisti-alojen opiskelijoille! Tule mukaan muiden vertaisten joukkoon juttelemaan omasta osaamisesta, sen hahmottamisesta sekä sanoittamisesta konkreettisten harjoitteiden avulla.

Paikkana Linnan Monitoimitila eli huone 5017, 5. kerroksessa (Tampereen yliopiston keskustakampus).

Opiskelijoiden olohuone -Discord-serveri

Kaipaatko seuraa ja vertaistukea opiskeluun? Tule käymään Discordissa Opiskelijoiden Olohuoneessa! Olkkari on digitaalinen kohtaamispaikka, jossa opiskelijat tutustuvat, hengailevat, opiskelevat ja purkavat tuntojaan. Ylläpitäjät ovat seuranasi serverillä ilmoitettuina aikoina. Olit sitten aamuvirkku tai yökukkuja, olkkari on aina auki!

Linkki Discord-serverille: https://discord.com/invite/MgbE3t8Qug.

Kysymykset kurssista ja sen tapahtumista: henri.heikintalo@nyyti.fi.