Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 40 vuotta Nyyti ry:n perustamisesta! 💪💥 Järjestön perustivat vuoden 1984 marraskuussa senaikaiset Helsingin yliopiston opiskelijat nähden, että:

Opiskelijoiden mielenterveyden ja yksinäisyyden haasteita tulee ehkäistä ja niihin tulee saada tukea siellä, missä ne ilmenevät eli opiskeluyhteisöissä. Tässä vapaaehtoisina toimivat kanssaopiskelijat ovat keskeisessä roolissa. 💛

Puoliksi oikeasta yläkulmasta vasempaan alakulmaan jaettu neliö. Ylempi puolisko valkoinen, alempi musta. Vasemmassa yläkulmassa Nyyti ry:n tunnus. Keskellä kuvaa keltaisella 40 vuotta. Alhaalla teksti: Opiskelijoiden mielenterveystyötä.

40 vuoteen on mahtunut paljon, mutta ydineetos on pysynyt ja on keskeinen ajatus Nyyti ry:n toiminnassa. Ytimen ympärille on rakentunut vahva asiantuntija- ja vaikuttajajärjestö. Jatkamme väkevästi työtämme yhdessä opiskelijoiden, ammattilaisten ja kumppaneidemme kanssa sen varmistamiseksi, että jokaisen opiskelijan oikeus mielenterveyteen toteutuu.

Juhlistamme 40-vuotista matkaamme koko vuoden ajan erilaisin tavoin, mm. huhtikuun alussa 8.-13.4.2024 vietettävällä Opiskelijoiden mielenterveysviikolla.

#Nyyti40 #NyytiRy #Juhlavuosi #YhdessäOpiskelijoidenParhaaksi