Nyyti ry on vastaanottanut Metsä Group pehmopaperiliiketoiminnalta upean 130 739,55 euron lahjoituksen. Lahjoituksella halutaan tukea Nyyti ry tekemää opiskelijoiden mielenterveystyötä.

-Opiskelijoiden mielenterveyskriisi on koko yhteiskunnan haaste ja sen ratkaisemisessa tarvitaan kaikkia. On hienoa ja tärkeää, että myös yritykset ovat osa ratkaisua, toteaa Nyyti ry:n toiminnanjohtaja Minna Savolainen.

Metsä Groupin pehmopaperiliiketoiminnan lahjoituksen avulla Nyyti ry pystyy toteuttamaan opiskelijoita kohtaavaa toimintaa entistä laajemmin.

-Olemme valtavan iloisia ja kiitollisia siitä, että Metsä Group haluaa tukea opiskelijoiden jaksamista ja siten huomisen hyvinvointia. Kasautuneet kriisit ovat heikentäneet nuorten ja opiskelijoiden psyykkistä hyvinvointia ja nyt on suuri tarve mielenterveyttä, yhteisöllisyyttä ja tulevaisuususkoa vahvistavalle työlle, sanoo Nyyti ry:n puheenjohtaja Sonja Naalisvaara.

Nyyti ry viettää juhlavuotta ja juhlii 40-vuotista matkaansa koko vuoden ajan erilaisin tavoin. Metsä Groupin lahjoitus juhlistaa Nyytin pitkäjänteistä työtä opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseksi.

Tästä voit lukea Metsä Groupin pehmopaperiliiketoiminnan tiedotteen.