Haluatko edistää myötätuntoista opiskelijakulttuuria?  
Kiinnostaako myötätuntomentoroinnin käynnistäminen korkeakoulussasi?  
Kaipaisitko asiantuntevaa kumppania toiminnan pilotoinnin ja juurruttamisen tueksi?  

Hae Nyyti ry:n kumppanuusprojektiin myötätuntomentoroinnin käynnistämiseksi korkeakoulussasi! 

Kumppanuusprojektin tarkoituksena on myötätuntomentoroinnin pilotointi ja juurruttaminen opiskeluyhteisöön tiiviissä yhteistyössä Nyytin ja korkeakoulun kesken. Korkeakoulu vastaa toiminnan pääasiallisesta koordinoinnista ja toteuttamisesta. Nyytin roolina on toimia vankkana tukena ja rinnalla kulkijana pilotointiprosessissa aina sen suunnittelusta ja valmistelusta toiminnan varsinaiseen toteuttamiseen ja arviointiin saakka.

Tarjoamme mm. monipuolista tukimateriaalia, henkilöstön perehdyttämistä, konsultointia ja sparrausta sekä apua mentoreiden kouluttamiseen ja ohjaukseen. Yhteistyön tarkemmista muodoista sovitaan aina tarve- ja tapauskohtaisesti kumppanikorkeakoulun kanssa.  

Kumppanuusprojektiin haku on suunnattu kaikille korkeakouluille kautta Suomen. Eduksi valinnassa katsotaan se, että hakija on osallistunut Myötätuntomentoroinnin starttikoulutukseen.

Kumppanuusprojektiin haku on käynnissä marraskuun 2022 loppuun saakka. Valinnat teemme joulukuussa, jolloin olemme yhteydessä kaikkiin hakeneisiin.  

Kumppanuusprojekti ajoittuu vuodelle 2023 siten, että keväällä painottuu toiminnan valmistelu (mm. opinnollistaminen, mentorihaku, markkinointi) ja myötätuntomentoroinnin toteutus, eli varsinaiset myötätuntoryhmät, pyörivät syyskaudella 2023. 

Hae kumppanuusprojektiin oheisella lomakkeella.  

Myötätuntomentoroinnin toimintamalliin voit tutustua lähemmin täältä.

Lisätietoa: asiantuntija Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624