Haluatko edistää välittämistä, vertaistukea ja aitoja kohtaamisia opiskeluyhteisössäsi?
Kiinnostaako opiskelijoiden myötätuntotaitojen vahvistaminen vertaismentoroinnin keinoin?
Kaipaisitko asiantuntevaa kumppania tukemaan ko. toiminnan käynnistämistä korkeakoulussasi?

Hae Myötätuntomentoroinnin kumppanuusprojektiin!

Kumppanuusprojektin tarkoituksena on myötätuntomentoroinnin pilotointi ja juurruttaminen opiskeluyhteisöön tiiviissä yhteistyössä Nyytin ja korkeakoulun kesken. Korkeakoulu vastaa toiminnan pääasiallisesta koordinoinnista ja toteuttamisesta. Nyytin roolina on toimia vankkana tukena ja rinnalla kulkijana pilotointiprosessissa aina sen suunnittelusta ja valmistelusta toiminnan varsinaiseen toteuttamiseen ja arviointiin saakka.

Tarjoamme mm. monipuolista tukimateriaalia, henkilöstön perehdyttämistä, konsultointia ja sparrausta sekä apua mentoreiden kouluttamiseen ja ohjaukseen. Yhteistyön tarkemmista muodoista sovitaan aina tarve- ja tapauskohtaisesti kumppanikorkeakoulun kanssa. Kumppanuusprojektiin haku on suunnattu kaikille korkeakouluille kautta Suomen.

Haku kumppanuusprojektiin on auki 30.11. saakka. Valinnat teemme marras-joulukuun taitteessa, jonka jälkeen olemme yhteydessä kaikkiin hakeneisiin. Kumppanuusprojekti ajoittuu pääasiallisesti vuodelle 2024, mutta toiminnan valmistelun voimme aloittaa jo loppuvuodesta 2023.

Hae kumppanuusprojektiin oheisella lomakkeella.  

Lue lisää:

Lisätietoa: asiantuntija Leena Tuuttila, leena.tuuttila@nyyti.fi, 050 431 8624