Joka vuosi on aina yhtä yllättävää, kuinka nopeasti kesätöitä pitäisi alkaa hakemaan. Nuorten kokemuksia kesätyönhausta selvittänyt työnhakukone Duunitori totesi nuorten kokevan kesätyönhaun enimmäkseen vaikeana ja ahdistavana. Kyselyn tulosten mukaan suuri osa vastaajista koki kesätyönhaun olevan turhaa ilman omia verkostoja tai suhteita.

Olemme koonneet verkkosivuillemme listan paikoista, joista löydät yleisiä vinkkejä kesätyönhakemiseen sekä siihen, mitä kesätyönhakuun tarvitaan, ja mitä pitää muistaa, kun kesätyö loppuu. Tsekkaa verkkosivujemme Löydä apua -osiosta Valmistuminen ja työelämä -sivun alta sivu Kesätyö – Vinkkejä kesätyönhakemiseen.

Kannattaa myös tutustua Oman osaamisen kartoittaminen -sivuun, sillä työnhakuprosessissa oman osaamisen kartoittaminen on olennainen asia. Sivu löytyy niin ikää verkkosivujemme Löydä apua -osiosta Valmistuminen ja työelämä -sivun alta: 

Kiinnostaisiko sinua jutella kesätyönhakemisesta sekä siihen mahdollisesti liittyvästä stressistä ja ahdistuksesta muiden opiskelijoiden kanssa? Tule mukaan Kesätyöstressiä heti tammikuussa? -chattiimme torstaina 11.1.2024 klo 18.

#Kesätyö #Kesätyönhakeminen #Opiskelijat #NyytinChat