Ellu

Järki hoi, välillä tunteet voittavat!

Mietin aikoinaan pitkään mitä haluaisin lähteä opiskelemaan. En päässyt ensimmäiseen vaihtoehtooni ja mutkan kautta päädyin opiskelemaan sairaanhoitajaksi.

Opiskeluaikana elämä toi ja elämä vei, koitin kokoajan löytää sitä omaa suuntaani alalla ja lopulta ajauduin ajattelemaan asioita järjellä.

”Kun valitsen tuon ja tuon jutun, tulen varmasti saamaan töitä”. Kuitenkaan motivaation kanssa ei mennyt samalla tavalla.

Mietin vain, että teen nämä opinnot pakkopullana ja mietin sen jälkeen uudelleen mitä haluaisin opiskella.

Elämässäni olen törmännyt sattumaan muutamia kertoja ja jälleen se puuttui peliin. Menin mielenkiintoiseen harjoittelupaikkaan harjoitteluun ja tajusin siellä missä olen hyvä. Ehdin ennen viimeisen vaiheen opintoja vaihtamaan suuntaavat opintoni ja vihdoin tunnen olevani jälleen kiinni motivaatiossa.

Oma opetukseni tässä oli se, ettei kaikkea voi ajatella järjellä vaan joskus täytyy myös kuunnella itseään.

Ellu
Sairaanhoitajaksi opiskeleva nuori nainen, joka tykkää kirjoitella ja haaveilee tulevaisuudessa omasta blogista.

Yksi vastaus aiheeseen “Järki hoi, välillä tunteet voittavat!”

  1. Mikko

    Nähdäkseni on tärkeää löytää nimenomaan itselle yksilöllisesti oikeanlainen polku niin opiskelujen, työn ja muidenkin elämän asioiden suhteen. Kun haastaa omaa ajatteluaan ja kokeilee rajojaan, voi löytää sellaisiakin mielenkiinnon kohteita, joita ei kokeilematta olisi tullut ajatelleeksi. Itse pidän erittäin olennaisena valintoja tehdessä sitä, ettei liiaksi kuuntele ketään muuta kuin itseään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *