Omaa paikkaa korkeakouluista ei oikein tunnu löytyvän ja yksinäisyys nakertaa mielessä? Tai kenties yksinäisyyden kokemus on ollut seuralaisena omalla polulla jo pidemmänkin aikaa, jopa vuosia? Ehkäpä sosiaaliset tilanteet jännittävät enemmän kuin toivoisit?

Tavoitteena kaveri – mitä tehdä, jos koen yksinäisyyttä opinnoissa?-webinaarissa puhutaan niin monelle opiskelijalle tutusta asiasta: yksinäisyyden kokemuksista ja siitä, millaisia vaikutuksia sillä voikaan olla opiskeluarkeen. Webinaarissa syvennetään ymmärrystä yksinäisyydestä ja myös niistä keinoista, joilla tilanteeseen voi vaikuttaa. Aihetta käsitellään myös konkreettisten harjoitteiden avulla. Harjoitteiden tekeminen on vapaaehtoista, voit myös tulla vain kuulolle.

AJANKOHTA

Torstai 11.4. klo 16.30-17.30

WEBINAARIN SISÄLTÖ

  • Webinaarin avaus / Tommi Yläkangas, vaikuttamistoiminnan asiantuntija / Nyyti ry
  • Mitä yksinäisyys on ja mihin se vaikuttaa?
  • Mitä voin tehdä, jos koen yksinäisyyttä?
  • Mistä tukea yksinäisyyden kysymyksiin?

Webinaarin yksinäisyysaiheisesta sisällöstä vastaa Annina Lindberg, hankepäällikkö/Nyyti ry

Webinaari on osa Nyyti ry:n ja HelsinkiMission yhteistä Yksinäisyystyö korkeakouluissa -hanketta ja osa Nyyti ry:n Opiskelijoiden mielenterveysviikon webinaarisarjaa.

WEBINAARIN LINKKI

Kannattaa tilata webinaarilinkki omaan sähköpostiin jo valmiiksi. Tilauksen pääset tekemään täältä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LISÄTIETOJA

Lisätietoja webinaarista voit kysellä:

Annina Lindberg, hankepäällikkö Nyyti ry

annina.lindberg@nyyti.fi, puh. 0503417473