Nyytin ja Tampereen yliopiston yhteiskuntatutkimuksen opiskelijoiden yhteistyökurssille osallistuvat opiskelijat järjestävät lähiaikoina vertaistuellisia tapahtumia, tule rohkeasti mukaan! Luvassa on antoisia keskusteluja, mukavaa tekemistä ja mahdollisuuksia uusiin tutustumisiin ja oivalluksiin.

Hyvinvointia ja herkkuja 17.4. klo 12-15

Vertaistukea, harjoituksia ja herkkuja generalisti-alojen opiskelijoille! Tule mukaan muiden vertaisten joukkoon juttelemaan omasta osaamisesta, sen hahmottamisesta sekä sanoittamisesta konkreettisten harjoitteiden avulla.

Paikkana Linnan Monitoimitila eli huone 5017, 5. kerroksessa (Tampereen yliopiston keskustakampus).

Mielen Kela-tuki -tapahtuma 19.4. klo 12-14

Opiskelija! Oletko perillä erilaisista mielenterveyteen liittyvistä Kela-etuuksista ja niiden edellytyksistä? Askarruttaako polku hoidon ja tuen pariin?

Tule mukaan ilmaiseen tukitapahtumaan, jossa Kelan asiantuntijalääkäri kertoo vaihtoehdoista ja vastaa kysymyksiin!

Tapahtuma järjestetään Teamsin välityksellä, ja se noudattaa turvallisemman tilan periaatteita.

Linkki Teams-tapahtumaan: http://dy.fi/kki

Opiskelijoiden olohuone -Discord-serveri

Kaipaatko seuraa ja vertaistukea opiskeluun? Tule käymään Discordissa Opiskelijoiden Olohuoneessa! Olkkari on digitaalinen kohtaamispaikka, jossa opiskelijat tutustuvat, hengailevat, opiskelevat ja purkavat tuntojaan. Ylläpitäjät ovat seuranasi serverillä ilmoitettuina aikoina. Olit sitten aamuvirkku tai yökukkuja, olkkari on aina auki!

Linkki Discord-serverille: https://discord.com/invite/MgbE3t8Qug.

Kysymykset kurssista ja sen tapahtumista: henri.heikintalo@nyyti.fi.