Hyppää sisältöön

Keitä olemme?

Keski-ikäinen pulskanpuoleinen miesoletettu katsoo uljaasti hymyillen kameraan. Päällään hänellä on silmiinsä matchaava villapaita.

Hej ! Olen Anders ja toimin QueerMieli-hankkeessa hankepäällikkönä. Minun hommiin kuuluu erityisesti hankkeen koulutustoiminta sekä hallinnolliset asiat.

Olen valtiotieteiden kandidaatti (sosiologia) ja olen aikaisemmin toiminut poika- ja miestyön, seksuaalikasvatuksen sekä sateenkaarevan nuoriso- ja ihmisoikeustyön parissa.

Enemmän ja vähemmän keskeisiin identiteetteihini kuuluu myös helsinkiläistynyt turkulainen, järjestäytymätön martta, setä, suomenruotsalainen, homo ja reissaaja.

Anders Huldén, hankepäällikkö (he)
anders.hulden@nyyti.fi, puh. 050 370 2601

Siilitukkainen henkilö katsoo hymyillen kameraan. Hänellä on päällään musta t-paitamekko ja korvissaan roikkuvat sateenkaarikorvakorut.

Moikka!

Mie olen Sanni, ja toimin QueerMieli-hankkeen asiantuntijana.
Vastaan erityisesti vertaisryhmätoiminnasta.

Koulutuksiltani olen yhteisöpedagogi (AMK), seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti. Olen aiemmin tehnyt hanketyötä turvallisemman harrastamisen eteen, työtä nuorten seksuaalisen hyvinvoinnin parissa, sekä etsivää nuorisotyötä.

Vapaa-ajallani harrastan muun muassa monipuolisesti musiikkia soittaen, laulaen, tanssien ja keikoilla heiluen, pyöräilemistä, virkkaamista, ihmettelemään pysähtymistä ja sivutoimista yrittäjyyttä.

Minut tunnistaa koltuissa kulkemisesta ja kymenlaaksolaisesta murteesta!

Sanni Laurila, asiantuntija (she/they)
sanni.laurila@nyyti.fi, p.0503601876