Hoppa till innehåll

Grupper

I grupperna, som förverkligas på webben, kan du fördjupa dig i ett särskilt tema i en mindre grupp.  Grupperna förverkligas i en säker, sluten webbmiljö och diskussionen kan endast läsas av gruppens medlemmar. Som moderator för grupperna fungerar Nyytis personal tillsammans med sakkunniga inom olika ämnen.

Syftet med grupperna är att erbjuda kamratstöd samt ge nya synvinklar och lösningar. Diskussionen sker anonymt. Grupperna är avgiftsfria och de är riktade främst till studerande mellan 18–35 år.

 

Trimma din tidshantering hösten 2021

Hösten 2021 erbjuder vi en sluten webbgrupp i tidshantering, antagligen i oktober-november. Gruppen förverkligas som en dold Facebookgrupp och diskussionerna syns bara för gruppens medlemmar. En anställd vid Nyyti fungerar som instruktör. Webbgruppen pågår i fem (5) veckor, och varje vecka har sitt eget tema kring tidshantering. Dessutom ingår olika övningar i tidshantering, samt gruppchattar eller diskussioner på distans.

Närmare uppgifter om tidpunkten för höstens tidshanteringsgrupp och hur anmälan sker uppdateras på den här sidan i början av september.

 

Önskemål?

Fyll gärna i vårt responsformulär nedan och tala om för oss ifall du skulle önska en grupp på svenska och i så fall kring vilket tema!