Hyppää sisältöön

Jaa oma tarina

Haluatko jakaa tarinan sinua koskettavasta aiheesta? Tarina voi käsitellä esimerkiksi omaan opiskelija-arkeesi liittyviä ajatuksia, kokemuksia ja fiiliksiä. Voit kertoa vaikkapa siitä, mikä ilahduttaa ja mistä saat voimia ja hyvää mieltä tai miten pidät itsestäsi huolta. Voit myös kertoa siitä, miten olet löytänyt ratkaisuja opiskeluelämässä kokemiisi haasteisiin.

Jaa tarinasi alla olevan lomakkeen kautta. Voit kirjoittaa tarinasi nimimerkillä tai omalla nimelläsi.

Sinun ei tarvitse olla huipputarinankertoja osallistuaksesi. Pääasia että sinulla on ajatuksia ja pohdintoja, joita haluat jakaa toisillekin. Tyyli on vapaa. Tarinasi voi olla myös vinkkilista, runo, sarjakuva (lue jo tehty sarjakuva), infograafi tai vaikkapa video!

Emme halua ohjeistaa aihevalintaasi, mutta toivomme että tarinassasi on kannustavuutta ja toiveikkuutta. Näin omat kokemuksesi ja oivalluksesi voivat auttaa toisiakin löytämään uudenlaisia näkökulmia omaan opiskeluarkeen ja hyvinvointiin. Muistathan kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä. Näin ollen tarinassa ei tule mainita sellaisia asioita, joiden perusteella yksittäisiä ihmisiä voidaan tunnistaa. Asiattomat tarinat jätämme kokonaan julkaisematta.

Tutustumme kaikkiin tarinoihin etukäteen. Lähetettyäsi tarinan olemme yhteydessä sähköpostitse sinuun ennen julkaisua ja sovimme yhdessä tarinan julkaisusta.

Julkaisemme tarinat sivuillamme ja jaamme niitä Nyyti ry:n sosiaalisen median kanavissa.

Tuntui hyvältä ajatukselta kirjoittaa aiheesta, jota olin pohtinut paljon ja sillä tavalla oikein konkreettisesti käsitellä asiaa sekä jakaa tarinaani.

Sain palautetta lukijalta. Hän kertoi kokeneensa samoja asioita ja jakoi omia kokemuksiaan samanlaisesta tilanteesta. Tuntui ihanalta kuulla, että joku ymmärtää mistä puhun.

Tarinan jakaminen on myös vapaaehtoisteko. Suosittelemmekin samalla ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi, jotta pääset mukaan muuhunkin vapaaehtoistoimintaamme. Lue lisää vapaaehtoistoiminnastamme ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoa:

Henri Heikintalo, vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
henri.heikintalo@nyyti.fi
050 557 3144

  • Kirjoita tähän tarinaasi koskeva teksti tai liitä tekstikenttään linkki esim. Youtube-videoon, jolla kuvaat tarinasi.
  • Kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi, joka voidaan julkaista tarinasi yhteydessä. Voit kertoa muutamalla lauseella esim. ikäsi, opiskelualasi, kiinnostuksen kohteesi jne.
  • Kirjoita alle sähköpostiosiotteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä tarinaasi koskien. Huom. yhteystietojasi ei julkaista, niitä ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä markkinointitarkoituksiin.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.