Hoppa till innehåll

Dela din egen berättelse

Vill du dela en berättelse om något som berört dig? Berättelsen kan till expempel handla om tankar, erfarenheter och känslor som har att göra med din studievardag. Du kan till exempel berätta om vad som gör dig glad, ger dig kraft och får dig på gott humör eller om hur du tar hand om dig själv. Du kan också berätta om hur du har hittat lösningar till utmaningar du upplever i ditt liv som studerande

Dela din berättelse via formuläret nedan. Du kan skriva din berättelse under psudonym eller under ditt eget namn.

Du behöver inte vara någon författarsjäl för att delta. Huvudsaken är att du har tankar och funderingar som du vill dela med dig av åt andra. Stilen är fri. Din berättelse kan också vara en lista med tips, en dikt, en tecknad serie, en infograf eller till och med en video!

Vi vill inte styra ditt val av tema, men vi hoppas att din berättelse innehåller uppmuntran och hopp. På så sätt kan dina egna erfarenheter och insikter också hjälpa andra att hitta nya synvinklar på sin egen studievardag och sitt eget välmående. Kom ihåg att respektera människors privatliv. Du bör alltså undvika att nämna sådana saker som gör det möjligt att känna igen enskilda människor. Vi publicerar inte alls osakliga berättelser.

Vi bekantar oss med alla berättelser på förhand. Då du skickat in din berättelse tar vi kontakt med dig per e-post och kommer överens om publiceringen.

Vi publicerar berättelserna på vår webbsida och delar dem i Nyytis kanaler på sociala medier.

Det kändes som en bra idé att skriva om en sak som jag hade reflekterat mycket över. På så sätt fick jag alldeles konkret behandla saken och dela min berättelse.

Jag fick respons av en läsare. Hen berättade att hen upplevt likadana saker och delade sina egna erfarenheter av en likadan situation. Det kändes härligt att höra att någon annan förstår vad jag talar om.

Att dela din berättelse är också en form av volontärinsats som vi erbjuder. Läs mer om vår volontärverksamhet.

Mer information:

Linda Lindström, samordnare för volontärverksamheten
linda.lindstrom@nyyti.fi
050 530 2449

Skicka din berättelse

  • Skriv din berättelse här eller klistra in en länk, till exempel till din Youtube-video, där du framför din berättelse.
  • Skriv en kort beskrivning av dig själv som kan publiceras med din berättelse. Du kan berätta med några meningar om till exempel din ålder, vad du studerar, dina intressen etc.
  • Vänligen ange din e-postadress så att vi kan kontakta dig gällande din berättelse. Obs! Dina kontaktuppgifter kommer inte att publiceras, överlämnas till någon annan eller användas för marknadsföringsändamål.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.