Tänä syksynä Nyyti panostaa tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen korkeakouluopiskelijoiden jaksamiseen ja opiskelukyvyn edistämiseen. Syyskuussa alkavan mielenTEKoja-toiminnan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoja ja taitoja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Luvassa on opiskelijoille suunnattua matalan kynnyksen toimintaa ja osallistumismahdollisuuksia, kuten koulutuksia, kursseja, chattejä ja vertaisryhmiä.

Ensimmäiset ryhmät ja kurssit käynnistyvät syyskuussa

MielenTEKoja-toiminnan suunnittelua ohjaavat tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoiden tarpeet. Kaikki toiminta on opiskelijoille maksutonta ja tapahtuu pääosin verkossa. Ilmoittautuminen ensimmäisiin ryhmiin ja Nyytin viikoittaiset ryhmächatit ovat jo käynnissä.

Taitoja ajanhallintaan -verkkoryhmä, 20.9. – 22.10.2021
Kesto 5 viikkoa, ilmoittautuminen on käynnissä 15.9. asti.

Rentoutus- ja stressinhallintakurssi (Mindfulness-based stress reduction), 27.9. – 15.11.2021
Kesto 8 viikkoa, ilmoittautuminen on käynnissä 13.9. asti.

REKRY: Haku vapaaehtoiseksi päivystäjäksi mielenTEKoja-chatiin
Haku päivystäjäksi uuteen vertaistuki-chatiin käynnistyy 1.9.2021.

Nyytin avoimet ryhmächatit
Nyyti ry:n ryhmächateissa jaetaan ajatuksia vaihtuvista teemoista joka viikko.

Seuraa mielenTEKoja

Teemme mielellämme yhteistyötä opiskelijajärjestöjen ja oppilaitosten kanssa opiskelijoiden tavoittamiseksi ja toiminnan kehittämiseksi. Liittymällä mielenTEKoja-postituslistalle saat ajankohtaista tietoa tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen korkeakouluopiskelijoille suunnatusta toiminnasta. Postituslistalle voit liittyä tästä linkistä.

Tulevia tapahtumia ja mielenTEKoja-toiminnan taustaa löytyy kootusti mielentekoja.fi-sivulta. Sosiaalisessa mediassa viestimme tunnisteella #mielenTEKoja.

Lisätietoja: sanna.seppanen@nyyti.fi

MielenTEKoja-toimintaa toteutetaan yhteistyössä Tekniikan akateemiset TEKin kanssa. Hanke jatkuu maaliskuun 2022 loppuun saakka.