Hyppää sisältöön

Opintoihin palaajan paketti

Opintoihin palatessa voi mielessä pyöriä paljon asioita ja kysymyksiä. Tilanne voi herättää erinäisiä tunteita ja voi herätä kysymys siitä, mitä voisin tällä kertaa tehdä toisin. Kenties pohdit, mihin voisit itse vaikuttaa, jotta opintoihin paluu olisi lempeä ja tapahtuisi omien voimiesi mukaan.

On upeaa, että olet päätynyt tämän Opintoihin palaajan paketin äärelle. Se on lempeä teko itseäsi kohtaan ja osoitus siitä, että välität itsestäsi. Olet kiinnostunut, miten voit vaikuttaa omaan elämääsi. Tämän paketin äärellä pääset tutustumaan niihin asioihin, joihin itse voit vaikuttaa opintoihin palatessa. Muista kuitenkin, ettei kenenkään pidä pärjätä yksin, vaan hae matalalla kynnyksellä tukea opintoihin paluuseesi esimerkiksi oman korkeakoulusi kautta. Löydät listauksen auttavista tahoista myös tästä linkistä.

Tästä paketista löydät tietoa, tukea ja harjoitteita opintoihin paluun tueksi. Materiaalia on teksti- ja videomuodossa. Lisäksi paketissa on osuuksia kokemusasiantuntijalta, opiskelijalta sekä asiantuntijoilta. Paketti on jaettu osioihin, jotka löydät valikosta. Voit käydä osioita haluamassasi järjestyksessä ja omassa tahdissa. Voit valita kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan sinulle sopivimmat osiot tai käydä halutessasi kaikki osiot läpi. Pienikin hetki tämän paketin äärellä on suuri teko. Kiitä itseäsi siitä.

Toivottavasti Opintoihin palaajan paketti on sinulle avuksi ja hyödyksi. Kokeile rohkeasti harjoitteita omien voimiesi mukaan ja ota niistä sinulle sopivimmat käyttöön arkeesi. Sinä olet itsesi ja oman tilanteesi asiantuntija. Kuulemme mielellämme myös palautetta materiaalista; palautetta voit lähettää sähköpostiosoitteeseen toimisto@nyyti.fi

Lempeyttä opintoihin paluuseesi!

Tällä sivulla on kaksi videota. Ensimmäisessä videossa opintoihin palaajan paketissa kokemusasiantuntijana toimiva Raakel Hokkanen esittäytyy. Toisessa videossa Raakel kertoo kertoo, kuinka tärkeää avun hakeminen ja ulkopuolinen tuki on.