Hyppää sisältöön

Materiaalipankki

Alt='''' Alt=''''

 

 

 

 

 

 

 

Täältä löydät Yhdessä yhteisöksi -hankkeen tuottamat materiaalit kootusti. Uusin julkaisu löytyy aina ensimmäisenä.

Ideamateriaali

Yhdessä yhteisöksi -hanke on kerännyt  yli 500 ideaa opiskelijoilta ja opiskelijoiden parissa työskenteleviltä yhteisöllisyyden edistämiseen korkeakouluissa. Ideoita on koottu yhteen, tiivistetty ja kategorisoitu eri kohderyhmiä koskeviin luokkiin. Ideamateriaali (2020) on vapaasti  hyödynnettävissä opiskelijoiden yhteisöllisyyden kokemuksen edistämiseksi:

Nyyti_500-idean-sisalto-sinun-kayttoosi_wps (pdf)

Julisteet

Hankkeen avoin julistepohja (ppt-pohja, FI) on  kaikkien yhteisöllisyyden edistämisestä kiinnostuneiden vapaasti käytettävissä. Voit hyödyntää julistepohjaa omien yhteisöllisyyttä lisäävien tapahtumiesi yhteydessä. Mikäli kaipaat muuta visuaalista materiaalia oman työsi tueksi, olethan rohkeasti yhteydessä.

Myös hankkeen valmiiksi painettua julistetta (A2-koko) voit tilata kauttamme.

Haalarimerkit

Hankkeelta löytyy neljää erilaista haalarimerkkiä. Merkkien kuvitus ja tekstit vaihtelevat:

  • All for 1
  • Kuka puuttuu porukasta?
  • Vaara – yhteisöllisyys voi tarttua
  • Ollaanko kavereita?

Merkkejä on rajallinen määrä. Voimme toimittaa merkkejä sovitusti esimerkiksi johonkin yhteisöllisyyttä edistävään tapahtumaan tai toimintaan. Olethan yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä merkkien käytöstä:

hankekoordinaattori Annina Lindberg, annina.lindberg@nyyti.fi, puh. 050 341 7473

Muistikirja

Hanke on tuottanut omalla visuaaliseella ilmeellään varustetun muistikirjan, joka sisältää myös tiivistetyssä muodossa olevaa tietoa opiskelijoiden yhteisöllisyydestä. Muistikirjoja on rajallinen määrä. Niitä voi hyödyntää sovitusti osana esimerkiksi jotakin yheisöllisyyttä edistävää tapahtumaa tai toimintaa. Olethan yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä muistikirjojen käytöstä:

hankekoordinaattori Annina Lindberg, annina.lindberg@nyyti.fi, puh. 050 341 7473