Hyppää sisältöön

Yhdessä yhteisöksi

Yhdessä yhteisöksi -hankkeen tunnus. Oikeassa laidassa viisi eri väristä läiskää (alimmaisena vaaleanharmaa, sitten vihreä ja musta, jonka vieressä vaaleanpunainen. Oranssi osittain mustan ja vaaleanpunaisen päällä). Läiskien vasemmalla puolella teksti Yhdessä yhteisöksi. Teksti on jaettu kahdelle eri riville.

Hanke on päättynyt.

Yhdessä yhteisöksi -hankkeen tavoitteena oli korkeakouluopiskelijoiden yhteisöön ja ryhmiin kuulumisen kokemuksen vahvistaminen. Yhteisöllisyyttä lisäämällä pyrittiin ehkäisemään opiskelijoiden kokemaa yksinäisyyttä ja ulkopuolisuutta.

Tavoitteena oli yhteisen asenneilmapiirin ja toimintakulttuurin muutos sekä korkeakouluyhteisöjen osaamisen ja valmiuksien vahvistaminen yhteisöllisyyden lisäämisessä.

Hankkeen toiminta suunnattiin kaikille korkeakouluopiskelijoille, opiskelijatuutoreille sekä opiskeluyhteisöille. Hankkeen pilottioppilaitoksina toimivat Jyväskylän yliopisto ja Laurea-ammattikorkeakoulu.

Hanke on päättynyt joulukuussa 2021. Kaikki hankkeen tuottamat materiaalit ja sisällöt ovat jatkossakin vapaasti hyödynnettävissä Nyytin verkkosivuilta. Kiitos kaikille yhteistyöstä hankevuosien aikana!

Jyväskylän yliopisto
Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY
Kirkkohallituksen oppilaitosyhteistyö
Laurea-ammattikorkeakoulu
Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko
Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry sekä
Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry.

Nyyti ry:ssä hankkeesta vastasi Annina Lindberg.