Tule mukaan toimintaan


Oletko korkeakouluopiskelija tai korkeakoulussa / opiskelijajärjestöissä työskentelevä henkilö? Haluaisitko päästä vaikuttamaan korkeakouluopiskelijoiden yhteisöllisyyden edistämiseen omalta osaltasi?

Ilmoittaudu mukaan Yhdessä yhteisöksi -hankkeen toiminnasta kiinnostuneiden listalle ja me olemme sinuun yhteydessä, kun erilaisia osallistumismahdollisuuksia hankkeen puitteissa tulee esiin. Saatamme tarjota sinulle esimerkiksi:

  • blogin tai tarinan kirjoittamismahdollisuutta yhteisöllisyyteen liittyvistä teemoista
  • haastattelun antamista yhteisöllisyys-teemasta
  • videoiden tekemistä
  • sisällöntuotantoa esim. hankkeen Insta-kanavassa tai verkkosivuilla
  • opiskelijaraatiin osallistumista
  • tapahtumiin / työpajoihin osallistumismahdollisuutta

tai jotakin muuta yhtä tärkeää yhteisöllisyyden edistämiseen liittyvää toimintaa. Mihinkään ei ole pakko suostua, vaan kaikki perustuu omaan vapaaehtoisuuteesi. Listalta* voi myös aina halutessaan poistua.

Juuri nyt ajankohtaista: Onko sinulla idea opiskelijoiden yhteisöllisyyden tärkeyttä korostavaan haalarimerkkiin?  Teksti (n. 2-5 sanaa) voi olla kantaaottava lausahdus, nokkela sanapari, hassunhauska ilmaisu tai jotakin ihan muuta – kunhan sillä pyritään viestimään jotakin tärkeää pointtia esimerkiksi siitä, miten kanssaihmisiä on tärkeä huomioida, ottaa kaikki mukaan porukoihin tai edistää hyvää yhteishenkeä korkeakoulussa. Tulleista ehdotuksista 1-4 slogania valitaan Yhdessä yhteisöksi -hankkeen haalarimerkkeihin / tarroihin. Valittujen tekstien kehittäjät saavat palkinnoksi itse kehittämällä tekstillä koristetun haalarimerkin ja muiden osallistuneiden kesken arvotaan muutama kappale kappalehaalarimerkkejä myös. Jaa ideasi täällä tai hankkeen Instagramtilillä @yhdessayhteisoksi. 

Lisätietoja voit kysellä: Annina Lindberg, hankekoordinaattori / Nyyti ry, annina.lindberg@nyyti.fi puh. 050 341 7473

* Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan kaikkea tietosuojasääntelyä, mukaan lukien Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Listan tietoja käsitellään Nyyti ry:n Vapaaehtoiset -rekisterin tietosuojaselosteen tavoin. Lue lisää Nyyti ry:n tietosuojakäytännöistä.