Seuraa somessa ja tutustu visuaaliseen ilmeeseen

Yhdessä yhteisöksi -hankkeen kuulumisia ja ajankohtaisia asioita pääset seuraamaan paitsi täällä verkkosivuilla www.yhdessayhteisoksi.fi , myös hankkeen omalla Instakanavalla: @yhdessayhteisoksi. Liityhän mukaan seuraajaksi ja seuraa kiinnostavia sisältönostoja porukkaan kuulumisesta ja yksinäisyydestä, hankkeen etenemistä sekä ole omalta osaltasi mukana edistämässä korkeakoulujen yhteisöllisyyttä!

Somessa tunnistat meidät ja voit liittyä itsekin sisällöntuotantoon hashtageilla #yhdessäyhteisöksi #eijätetäketäänyksin #mukaanporukoihin #yhteisöllisyydestähyvinvointia. Vaikutamme somessa paitsi omalla Instagram-tilillämme, myös Nyyti ry:n somekanavissa niin Facebookin, Instagramin kuin Twitterin puolella. Kannattaa seurata!

Hankkeen tunnistat jatkossa myös raikkaasta ja houkuttelevasta visuaalisesta ilmeestä ja logosta, jonka on luonut Design Inspis. Visuaalisen ilmeen värit ovat pirteät ja yhteensointuvat turkoosi, oranssi, vaaleapunainen, musta ja vaalea, jotka muodostavat hankkeen yhtenäisen ilmeen. Hankkeen kuvituksessa on tuotu esiin korkeakouluopiskelijoiden keskinäinen erilaisuus, mutta silti mahdollisuus muodostaa yhtenäinen porukka, jossa kaikille on tilaa. Yhteisö. Myös porukkaa visuaalisesti yhdistävä kaulaliina tulee seikkailemaan hankkeen eri toiminnoissa eri yhteyksissä.

Hankkeen avoin julistepohja (powerpoint-pohja) on  kaikkien yhteisöllisyyden edistämisestä kiinnostuneiden vapaasti käytettävissä. Julistepohjaan voit täydentää vaihtuvia tietoja esimerkiksi eri tapahtumista, mutta pääset samalla hyödyntämään hankkeen visuaalisesti miellyttävää ilmettä. Myös hankkeen valmiiksi painettua julistetta (A2-koko) voit tilata kauttamme.

Ole yhteydessä jos jokin mietityttää esimerkiksi hankkeen visuaalisen ilmeen tai somekanavien suhteen:

Annina Lindberg, hankekoordinaattori, annina.lindberg@nyyti.fi puh. 050 341 7473