Hankkeen avoin julistepohja ja viestintä

• Yhdessä yhteisöksi -hankkeen edistymistä sekä kiinnostavia nostoja yhteisöllisyyteen, porukkaan kuulumiseen ja yksinäisyyden ehkäisemiseen liittyen löydät Instagram-tilimme kautta @yhdessayhteisoksi. Sisällöistä tykkäämällä ja niitä jakamalla voit omalta osaltasi levittää yhteisöllistä ilmapiiriä!Sosiaalisessa mediassa tunnistat meidät ja meihin liittyvät aiheet hashtageista

#yhdessäyhteisöksi
#eijätetäketäänyksin
#mukaanporukoihin
#yhteisöllisyydestähyvinvointia.

Voit osallistua näiden tunnisteiden kautta myös itse sisällöntuotantoon somessa.

• Oman Instagram-tilin lisäksi vaikutamme Nyytin kanavissa niin Facebookin, Instagramin kuin Twitterinkin puolella. Kannattaa seurata!
  • Hankkeen avoin julistepohja (ppt-pohja. FI) on  kaikkien yhteisöllisyyden edistämisestä kiinnostuneiden vapaasti käytettävissä. Voit hyödyntää julistepohjaa omien yhteisöllisyyttä lisäävien tapahtumiesi yhteydessä. Mikäli kaipaat muuta visuaalista materiaalia oman työsi tueksi, olethan rohkeasti yhteydessä.
  • Myös hankkeen valmiiksi painettua julistetta (A2-koko) voit tilata kauttamme.

Lisätietoja hankkeen materiaaleista ja viestinnästä:

Henna Sihvonen, hankekoordinaattori
henna.sihvonen@nyyti.fi