Välineitä järjestötyöhön


Välineitä järjestötyöhön -sivulta löydät kootusti välineitä, joiden avulla voit kehittää oman aine- ja opiskelijajärjestösi toimintaa. Ideat ja keinot on saatu Yhdessä yhteisöksi -projektiin (2000 – 2002) osallistuneilta järjestöaktiiveilta. Ne perustuvat järjestötoimijoiden omassa opiskelijajärjestössä tekemiin havaintoihin ja kokemuksiin.

Ideoita ja keinoja järjestötyön kehittämiseen:
Tutustu materiaaliin kokonaisuudessaan:

Vastaa kyselyyn Nyytin verkkotoiminnasta ja voita lahjakortti

Keräämme palautetta ja kehittämisehdotuksia Nyyti ry:n verkkotoiminnasta ja -sivustosta. Mielipiteesi on meille tärkeä ja se auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

Kysely on tarkoitettu sekä opiskelijoille (korkea- ja toinen aste) että heidän parissaan toimiville ammattilaisille. Kyselyn tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä vastaaja ole tunnistettavissa vastauksista.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin.

Kyselyyn vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Opiskelija – pääset vastaaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-OPISKELIJAT

Ammattilainen – pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä: https://my.surveypal.com/Verkkotoiminnan-kysely-2018-AMMATTILAISET