1

Yksinäisyys koskettaa monia, mutta yksin ei tarvitse jäädä. Nyyti ja HelsinkiMissio tarjoavat apua Yksinäisyystyö -korkeakouluissa -hankkeessaan. 

Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät tarjoavat mahdollisuuden tutkia yksinäisyyden herättämiä tunteita sekä omia ajatus- ja toimintamalleja muiden yksinäisyyttä kokevien opiskelijoiden kanssa. Ryhmät ovat luottamuksellisia ja turvallisia ja niissä etsitään yhdessä yksinäisyystyön asiantuntijan kanssa reittiä muutokseen. 

Tammikuussa alkaa kaksi uutta vertaisryhmää, joihin ilmoittautuminen on nyt alkanut. Zoom -ryhmä kokoontuu videovälitteisesti 8 kertaa. Korkeintaan kahdeksan hengen ryhmässä pohditaan keskustellen yksinäisyyden teemoja ja tutkitaan omia, mahdollisesti haitallisia, ajatus- ja toimintamalleja. Discord -ryhmässä tutkitaan samoja kysymyksiä kirjoittaen sekä yhteisissä viikkochatteissä kuuden viikon ajan. Discord -ryhmään mahtuu mukaan 25 opiskelijaa. 

Molemmat ryhmät edellyttävät sitoutumista koko ryhmäprosessiin sekä voimavaroja työstää teemoja sekä jakaa omia ajatuksia ja kokemuksia muiden vertaisryhmäläisten kanssa. 

Lue lisää vertaisryhmistä ja ilmoittautumisesta täältä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea ja varmista paikkasi ryhmässä.

LISÄTIETOJA RYHMÄTOIMINNASTA VOIT KYSYÄ:

Emmi Kyyhkynen, emmi.kyyhkynen@nyyti.fi, p. 0504338828