1

Oletko miettinyt Nyytin ryhmiin osallistumista, mutta et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa? Onko sinulla mahdollisesti toive olemassa oleviin ryhmiin? Tai jokin ihan uusi idea?

Kerro meille ajatuksistasi ja vaikuta tuleviin ryhmätoimintoihin tulevaisuudessa vastaamalla lyhyeen anonyymiin kyselyymme 11.8. mennessä!

Ensi syksy tulee olemaan ryhmätoimintaa täynnä ja siksi kannattaa ottaa Ryhmät -sivustomme seurantaan. Sivulle päivittyvät ajankohtaiset tiedot ryhmistä ja niihin ilmoittautumisista. Tulossa ovat ainakin kaikille opiskelijoille avoimena Elämäntaitokurssi sekä Yksinäisyys mielessä -vertaisryhmät. Lisäksi kohdennetusti toimintaa on tulossa mieheksi itsensä identifioiville opiskelijoille MiehenTila -vertaisryhmissä sekä aikuisemmiksi opiskelijoiksi itsensä identifioiville vertaistuokioita, joihin otetaan toiveita aikataulujen ja teemojen osalta vastaan mielellään. Lisäksi jos sinulta sattuu löytymään idea aikuisempien opiskelijoiden vertaistuokioiden nimeksi – kerrothan myös sen meille!