Nyyti ry on valtakunnallinen opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä järjestö. Haluatko sinä olla avainroolissa ”back office” varmistamassa, että voimme Nyyti ry:ssä toimia sen eteen, että”Opiskelijoiden mielenterveys nähdään yhteiskunnan voimavarana. Jokaisen opiskelijan mielenterveyttä arvostetaan ja tuetaan – ketään ei jätetä yksin.” Hae meille

KOORDINAATTORIksi talous- ja yleishallinnon tehtäviin

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävänkuva on hyvin monipuolinen. Koordinaattorina hoidat talous- ja yleishallinnon monipuolisia tehtäviä kuten ostolaskujen tiliöinti ja asiatarkastus, vakuutusasiat sekä toimit sopimusyhdyshenkilönä.  Vastaat työvälineiden ja järjestelmien toimivuudesta ja hallinnasta yhteistyössä ulkoisten kumppanimme kanssa. Huolehdit osin myös HR-tehtävistä kuten henkilöstön lounas- ja virike-eduista sekä työajanseurantajärjestelmästä. Vastaat toimiston infrasta: siitä, että työarki toimistolla sujuu ja siellä on viihtyisää. Osallistut varainhankinnan kehittämiseen ja vastaat rahankeräyssovellusten ylläpidosta.

Tehtävään sisältyy myös erityisesti sisäisen viestinnän kehittämistehtäviä. Kaikkinensa tehtävässä on erinomaisia mahdollisuuksia hallinnon ja järjestön sisäisten prosessien kehittämiseen sekä oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaisiin painotuksiin.

Työ on kokoaikainen (37 h 30 min viikossa). Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti ja on 2.800-3.000 euroa/kk kokemuksesta ja osaamisesta riippuen. Lounas- ja virike-etu. Työ voi alkaa heti, kun mahdollista tai sopimuksen mukaan talvella 2023.

Tämä tehtävä sopii juuri sinulle, jos:

  • koet todella omaksesi ja loistat moniulotteisessa sekä mosaiikkimaisessa tehtäväkokonaisuudessa.
  • omaat erinomaiset organisointi- ja koordinointitaidot ja kykyä pitää monet langat käsissäsi.
  • sinulla on hyvät oman työsi johtamisen taidot, olet oma-aloittainen sekä itseohjautuva.
  • omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä palveluhenkisen asenteen.
  • sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista talous- ja yleishallinnon tehtävistä, ehkäpä juuri pienehköstä järjestöstä.
  • hyviä IT-taitoja (erityisesti MS Office ja Teams).
  • erinomaista suomen kielen osaamista ja lisäksi englannin sekä ruotsin osaamista.
  • soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto.

Tarjoamme kannustavan ja positiivisen työyhteisön, jossa on innostunut ja rento tekemisen kulttuuri sekä joustavat työajat. Nyytin toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa. Laaja etätyömahdollisuus. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja -sukupuolisia henkilöitä.

Hae tehtävää ensisijaisesti tämän lomakkeen kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi 15.1.2023 klo 16 mennessä.

Lisätietoja puhelimitse 4.1.2023 klo 14-15 ja 19.1.2023 klo 15-16 toiminnanjohtaja Minna Savolainen, puh. 044 589 6117.