Hymyilevä miesoletettu vaaleaa seinää vasten. Henkilöllä on tummat lyhyet hiukset ja tumma parransänki. Päällään Tommilla on vaalea kaulupaita ja tumma neule

Maaliskuun alussa Nyytin vaikuttamistyön asiantuntijan tehtävässä aloitti Tommi Yläkangas. Tommi on aiemmin työskennellyt soveltava liikunta Soveli ry:n toiminnanjohtajana. Tutustu tästä Tommiin!

Kuka olet ja mitä tulet tekemään Nyytiin?

Olen Tommi Yläkangas ja tulen Nyytiin vaikuttamistyön asiantuntijaksi.

Mikä sinua erityisesti innostaa uudessa työssäsi?

Olen innoissani päästessäni tekemään töitä opiskelijoiden mielenterveyden edistämiseksi. Aiemmissa tehtävissäni olen päässyt työskentelemään vaikuttamistyön ja hyvinvoinnin edistämisen parissa, joten pääsen hyödyntämään aiempaa osaamistani. Samalla minua kiinnostaa mahdollisuus päästä oppimaan uutta.

Mitä odotat uudelta työltäsi?

Odotan mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, työskentelemään yhdessä paremman opiskelija-arjen mahdollistamiseksi ja päästä osaksi Nyytin mahtavaa työyhteisöä.

Mitä tuot mukanasi Nyytiin?

Tuon mukanani vaikuttamistyön ja viestinnän osaamista, verkostoja ja positiivista tekemisen meininkiä!

Mitä teet vapaa-aikanasi?

Suurin osa vapaa-ajasta kuluu perheen parissa puuhaillen. Kolmevuotias Selma-tytär takaa sen, että touhua riittää aamusta iltaan. Perhearjen ohessa harrastan kuntosaliharjoittelua ja tilanteen mukaan erilaista liikuntaa. Odotan, että kesällä ehtisin käydä heittämässä pari kierrosta frisbeegolfia. Viikonloppuisin yritän ehtiä myös näkemään kavereita ja mahdollisuuksien mukaan ottamaan myös omaa aikaa. Akkuja pitää välillä myös ladata, jotta virtaa riittää 😊

Mitä terveisiä haluat lähettää Nyytin seuraajille?

Näen tehtäväni Nyytissä ennen kaikkea palveluammattina. Haluan edistää niitä asioita, jotka opiskelijat tuntevat tärkeiksi. Jos sinulla siis on ideoita siitä, mihin asioihin Nyytin pitäisi pyrkiä vaikuttamaan, ole yhteydessä! Minuun saa yhteyden sähköpostitse tommi.ylakangas@nyyti.fi tai soittamalla 050 366 7786. Ollaan yhteyksissä!